Yabancı Tur Operatörleri Kastamonu'yu tanıyacak

Turizmin yükselen değeri Kastamonu'nun uluslararası pazarlarda tanıtılmasına yönelik yürütülen Destinasyon Tanıştırma Programı kapsamında, Kuveyt merkezli seyahat acente ve tur operatörü temsilcileri Kastamonu'ya geliyor.

Yabancı Tur Operatörleri Kastamonu'yu tanıyacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valiliği himayelerinde, Kastamonu Turizm ve Altyapı Hizmet Birliği (KASTAB), Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), THY Kastamonu Bölge Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda yerel yönetimler ve özel sektör temsilcileri iş birliğinde Kastamonu Destinasyon Tanıştırma Turları gerçekleştirilecek. Program kapsamında Kuveyt merkezli seyahat acente ve tur operatörü temsilcilerinden oluşan ilk konuklar 3 gün boyunca Kastamonu destinasyonunu deneyimleyecek.

YABANCI SEYAHAT ACENTE TEMSİLCİLERİ İLİMİZDE AĞIRLANACAK

Kastamonu'nun turistik varış noktası olarak uluslararası pazarlarda tanıtılmasına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında 9-11 Mayıs 2023 tarihlerinde Kuveyt ve Bahreyn’de B2B Destinasyon Tanıştırma Etkinlikleri gerçekleştirilmişti. Etkinlikler çerçevesinde, 176 seyahat acente temsilcisi ile 900’den fazla ikili görüşme yapılmıştı. Etkinliğin yerel kısmında ise bu kez yabancı seyahat acente temsilcileri ilimizde ağırlanacak.

İLK MİSAFİRLER KUVEYT’TEN

Kuveyt’ten havayolu ile Kastamonu’ya gelmesi planlanan 7 seyahat acente ve tur operatörü temsilcisi 3 gün boyunca Kastamonu destinasyonunun geniş coğrafyasını deneyimleyerek, özel sektör temsilcileri ile bir araya gelecek. Program çerçevesinde Kastamonu’da faaliyet gösteren yerel acenteler ile konuk acente temsilcileri B2B etkinliğinde potansiyel iş birliği fırsatlarını değerlendirecek. Tanıştırma programı 9 Haziran Cuma günü sona erecek.

TANIŞTIRMA PROGRAMLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Kuveyt merkezli turizm profesyonelleri ile başlayacak Destinasyon Tanıştırma Programları Haziran ayı boyunca devam edecek. 10-13 Haziran tarihlerinde S. Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden, 15-18 Haziran tarihlerinde ise Katar ve Bahreyn’den olmak üzere sosyal medya-basın temsilcilerine yönelik tanıştırma programları düzenlenecek. Uluslararası pazarlara yönelik tanıştırma programlarının Eylül ayında da alternatif pazarlar ile devam etmesi planlanıyor.

Bakmadan Geçme