Yemek yarışmasında elemeler sürüyor

Kastamonu'da çok sayıda kurum ve odanın destekleri ile gerçekleştirilen Liseli Şefler Yarışıyor Yemek Yarışması'nın eleme turları 5'inci gününde de tüm hızıyla devam etti.

Yemek yarışmasında elemeler sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valiliği, Kastamonu Üniversitesi, Kastamonu Belediyesi, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı başta olmak üzere çok sayıda kurum ve odanın destekleri ile gerçekleştirilen Liseli Şefler Yarışıyor Yemek Yarışması’nın eleme turları 5’inci gününde de tüm hızıyla devam etti.

Yarışmanın eleme turunun beşinci gününde Pervaneoğlu Ali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Fantastik Dörtlü” ekibi, 10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “BEHC” ekibi, Hüseyin Üster Özel Eğitim Uygulama Okulu “Özel Çocuklar” ekibi ve Piri Reis MTAL “Genç Denizciler Aşçılık Kulübü” ekibi ile yarıştı. Günün birincisi “Balkabağı Çorbası, İnebolu Güveci ve Fırında Sütlaç” menüsü ile Genç Denizciler Aşçılık Kulübü ekibi oldu. 

Yarışmanın jüri üyeliğini İKTM’den Yasemin Demircan, KUZKA’dan Ali Tiryaki, Kastamonu Üniversitesi Öğr. Gör. Ülkü Mine Önek, Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Hüsnü Gül ve Kastamonu MEM’den Sezgin Durmuş gerçekleştirdi. 
 

Bakmadan Geçme