Yeniden Refah Partisi Adaylarını Tanıttı

Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı düzenlendi. Siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.

Yerel seçimlere iddialı giren Yeniden Refah Partisi (YRP), Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında; YRP Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu ile İlçe Belediye Başkan Adayları, İl ve İlçelerin Genel Meclis Üye adayları, Belediye Meclis üye adaylarının tanıtımı gerçekleştirdi. Toplantıya Genel Merkez Karadeniz Bölge Başkanı Nuri Özata, İl Başkanı İbrahim Demir, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Bölge Başkanı Nuri Özata; Necmettin Erbakan’ın siyaset hayatına getirdiği ahlak, saygı ve ahde vefadan, ülkemizin gelişmesine katkılarından örnekler verdi.

YRP İl Başkanı İbrahim Demir ise, konuşmasında Genel Başkan Fatih Erbakan’ın merhum Erbakan’dan kalan siyasi mirasa sahip çıkarak günümüzde en çok özlenen ahlaklı, milli görüşcü belediyeciliğin zamanı geldiğinden bahsetti. 

‘Ahlak Ve Çalışkanlık Diyerek Yola Çıktık’

Daha sonra söz alan YRP Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu; halkın kendilerine yoğun ilgi gösterdiklerini, değişim istediklerini belirterek, “Özümüzde gayret var, şehrimize, halkımıza hizmet etmek önce ahlak ve çalışkanlık diyerek yola çıktık. Halkımızın ahlaklı belediyecilikle buluşmasına 27 gün kaldı” dedi.

Topaloğlu, seçim sonrası ekibi ve belediye personelimizle süratle tüm sorunları çözmeye gayret ederek, yarım kalan işleri tamamlayacaklarını,  projeleriyle şehrin imarından, istihdama, ticaretin geliştirilmesine, sosyal kültürel alanlara kadar birçok hususta hizmet için en fazla çalışan olacaklarını açıkladı.  

Akabinde YRP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu başta olmak üzere 19 ilçede seçime girecek olan adaylar tanıtıldı.

Bakmadan Geçme