Yoğun Bakım Hemşireliği'nde SEP Tamamlandı

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı'nın ikincisi yapılan kapanış toplantısıyla sona erdi. 

Kapanış toplantısı; İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı, Sağlık, Hizmetleri Başkanı ve Başkan Yardımcılarıyla Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, Birim Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Teorik ve Uygulamalı Eğitimciler ve Yoğun Bakım Hemşireliği SEP kursiyerlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Altı hafta süren Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı; alanlarında uzman ve sertifika sahibi 28 hekim ve 18 hemşirenin görev almasıyla gerçekleştirildi. Üç haftalık teorik eğitimlerin ardından, yapılan yazılı sınavda başarılı olan kursiyerler, üç haftalık uygulamalı eğitimlerini de Hastane Genel Yoğun Bakım, KVC Yoğun Bakım ve Koroner Yoğun Bakım Ünitelerinde tamamlayarak Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasını almaya hak kazandı.

Kapanış toplantısında İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü S. Pakize Çetin’in yapmış oldukları konuşmaların ardından Sertifikalı Eğitim Programı teorik ve uygulamalı eğitim süreçlerindeki kesitlerden oluşan bir sine vizyon gösterisi yapıldı.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü S. Pakize Çetin, Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Veysel Garani Soylu, Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Fatma Mutlu Kukuk Güven tarafından eğitim programında görev alan uzman hekimler ve hemşirelere ve Yoğun Bakım Hemşireliği SEP katılan 16 kursiyere Katılım Belgesi verildi.
 

Bakmadan Geçme