• Haberler
  • Genel
  • Yol-İş 2 No'da Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Yol-İş 2 No'da Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Yol-İş 2 Nolu Şubesi tarafından 29 Ocak 2024 tarihinde imzalanan ek çerçeve anlaşma protokolünün üyelere sağladığı kazanımları açıklamak için genişletilmiş şube toplantısı Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi'nde yapıldı.

Yol İş 2 No’lu Şube Başkanı Sadık Düzgün’ün ev sahipliğinde yapılan Genişletilmiş Şube Toplantısına Kastamonu, Karabük, Bartın, Zonguldak, Sinop şubelerinin Yönetim Denetim, Disiplin ve İşyerleri temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yol İş 2 No’lu Şube Başkanı Sadık Düzgün;, son yapılan sözleşmenin kamudaki işçi kesimine yansımaları hakkında bilgi verdi. Sendikal anlamda kazanımlar, elde edilen haklar ile ilgili genel bir değerlendirme de bulunan Sadık Düzgün; kamu işçisinin ve tüm emekçilerin tek vücut olarak hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi. Özellikle vergi adaleti konusunu gündeme getirmeye devem edeceklerini söyledi. Diğer illerden gelen sendika temsilcileri de söz alarak yaptıkları sendikal faaliyetler ile ilgili çeşitli görüşlerde bulundular.

Toplantı soru cevap şeklinde devam etti. Konuklarla yenilen öğle yemeğinden sonra emekli olan sendika disiplin kurulu üyesi Ekrem Bilgin'e plaketini takdim eden Sadık Düzgün ve sendikacılar hatıra fotoğrafı çektirerek toplantıyı sonlandırdılar. 

Bakmadan Geçme