Yüksel Aydın: 'Kastamonu'nun İmajını Arttıracağız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın gençlerle buluşu.

‘Sorular Sizden Kahveler Başkandan’ etkinliğine katılım oldukça yoğun oldu. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte gençler merak ettiklerini sordu, Yüksel aydın büyük bir samimiyetle soruları cevaplandırdı.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, bir kafede gerçekleştirilen Gençlik Buluşmasında gençlerle bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleştirilen etkinlikte özellikle gençlerin birbirinden ilginç sorularına tüm samimiyetiyle cevap veren Yüksel Aydın, saklısının gizlisinin olmadığını, bildiği konulara cevap verdiğini, bilmediği konular karşısında öğrendikten sonra ilgilisine cevabı ilettiğini söyledi. Hiçbir zaman her şeyi bildiğini iddia etmediğini kaydeden Aydın, gençlere tavsiyelerde bulunarak araştırmacı olmalarını, gerçeğin peşinden koşmalarını ve kendilerini kimsenin kandırmasına ve kullanmasına asla müsaade etmemelerini istedi.

‘Hizmete Dayalı Bir Yönetim Modeli Anlayışını Hakim Kılacağız’

2019-2024 geçmiş dönemde birçok olumsuz duruma rağmen iyi bir hizmet dönemi geçirdiklerini, Kastamonu’yu hizmetten mahrum bırakmadıklarını kaydederek: “Şartların getirdiği olumsuzluklardan ötürü yetemediğimiz durumlar elbette oldu. Her yere ulaşmak isterdik ama ulaşamadık. Bu sebeple eksikliklerimizi iyi biliyor ve bu eksikliklerimiz için tüm Kastamonululardan özür diliyoruz. İnşallah Allah nasip ederse yeni dönemde tüm eksikliklerimizi hızla tamamlayıp herkesin gıpta ile bakacağı, hizmete dayalı bir yönetim modeli anlayışını hakim kılacağız” dedi. 

‘Kastamonu’yu Huzurlu Bırakın Artık’

Yüksel Aydın sözlerinin devamında; “31 Mart akşamı inşallah zaferimizi ilan ettiğimizde öncelikli yapacağım iş 2 rekat şükür namazı kılmak olacak. Gençlerimiz ile birlikte gideceğimiz belediyede gençliğin hür iradesine kimsenin ipotek koyamayacağını herkese göstermiş olacağız. Aziz Kastamonu’yu kirli bu zihniyete teslim etmediğimizi göstereceğiz. Bu adlarını bile anmaktan imtina ettiğim arkadaşların zihniyeti ranta dayalı. Belediyeyi alalım da ne olursa olsun derdindeler. 5 yılda Kastamonu’nun geleceğini hançerleyenlerin bir daha göreve gediklerinde neler yapacaklarını kimse tahmin bile edemez. Biz bu rantçı, güç zehirlenmesi yaşayan arkadaşı biz göndermiştik ama nasıl olduysa utanmadan geri geldi. Tahsin Babaş bu şehri tarihsel yönden, kültürel yönden, sosyolojik yönden zehirledi. Tarihsel bir şehir olan Kastamonu’muza öyle yaralar açtı ki 5 yıldır temizlemekle bitiremedik. Tahsin Babaş’ın pisliğini temizleyecek bir deterjan yok. Şimdi çıkmış aynı arkadaş bir daha yapmayacağım diyor, akşamına ise yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyor. Ne dediği de belli değil. 90 daireyi 290 daireye çıkarmak için iş adamına teklifte bulunuyor, bunu da kendi el yazısıyla yazıyor. O günün rakamıyla 2milyon 500 bin lira para istiyor. Her şeyi Kastamonuspor üzerinden yapıyorlar. Çekleri elden tahsil ediyorlar. Allah’tan da korkmuyor, kuldan da utanmıyor. Ben Yüksel Aydın olarak altını dolduramadığım hiçbir şeyi söylemem. Kimseye iftira atmam. Her şey yargıya intikal etti. Yanında bulunan avukat arkadaşlar gitsinler adliyeden baksınlar. Kim kime iftira atıyor görelim. Yakınındaki avukatlar var gerçekleri biliyorlar ama ses çıkarmıyorlar. Hiçbirinin yüzleri kızarmadığı için gülüyorlar ama 31 Mart akşamı ağlayarak gidecekler. Tahsin Babaş’ın elini bu şehrin üzerinden çekmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Kastamonu’yu huzurlu bırakın artık” ifadelerini kullandı. 

‘Kastamonu’nun İmajını Gençlerimizin Desteğiyle Arttıracağız’

Gençlerin huzurlu bir Kastamonu’da yaşamaları için elinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydeden Aydın: “Okumak için ailelerinden uzaktan gelen ve ilimizi tercih eden gençlerimiz ile birlikte beraber şehrimizi yöneteceğiz. Gençlerimize evlerini aratmayacağız. Yılda 2 defa evlerine gitmeleri için yardımcı olacağız. Gençlerimizi gönül elçisi yapmak için çabalayacağız. Kastamonu’nun imajını gençlerimizin desteğiyle arttıracağız. Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında 100 projemizle gençlerimizin beklentilerini de dikkate alarak projelerimizi hayata geçirme gayreti içerisinde olacağız. Üniversitede okuyan gençlerimizin beklentilerini iyi okuduk. Önceliğimiz tarihsel kimliklerimize sahip çıkmak olacak. Daha sonrasında sosyal ve kültürel faaliyetlere daha fazla ağırlık vereceğiz” dedi.

‘Alın Paketi Vurun Tokadı’

İki adayın da seçim kazanma adına Kastamonu’yu kirlettiklerini ifade eden Aydın: “Seçimi kazanmak için her şeyi öyle mubah görüyorlar ki anlamak mümkün değil. Milletimizin ihtiyaçlarını bile istismar etmekten geri durmuyorlar. Alışveriş çekleri, gıda kolileri havalarda uçuşuyor. Kapı kapı gezerek dağıtıyorlar. Bu bütçeyi nasıl buluyorlar anlamıyorum. İhtiyaç sahiplerimize yardım edelim ama onları rencide etmeyelim. Oy uğruna bunu yapmayalım. Bu şekilde davrananlara ben haramzade demiştim. Lafımın da arkasındayım. Kendi ceplerinden dağıtmıyorlar. Zamanında öyle kaymağı stoklamışlar ki şimdi har vurup harman savuruyorlar. Bu haramzadelerin dağıttıkları sizlere helaldir. Alın paketi vurun tokadı diyorum” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme