• Haberler
  • Siyaset
  • Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Bostancı 'Kastamonu Halkı Bizim İçin İftihar Kaynağıdır'

Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Bostancı 'Kastamonu Halkı Bizim İçin İftihar Kaynağıdır'

Zafer Partisi İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Belediye Başkan Adayı Mustafa Bostancı kamuoyuna tanıtıldı. 

Zafer Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Zafer Partisi İl Başkanı Dilek Osmanoğlu; “Şimdi kimi çevreler ‘Nereden çıktı bu Zafer Partisi’ diyor. Açıklayalım; Türkiye iki kutuplu, farklı görünüp aslında birbirini kollayan iktidar ve sarı muhalefet arasına sıkışıp kalmışken Zafer Partisi, 26 Ağustos 2021 tarihinde, Prof. Dr. Ümit Özdağ önderliğinde, köklerini asırlara dayanan Türk Milleti'nin faziletinden ilham alarak kuruldu. Sayın Genel Başkanımız Özdağ liderliğindeki heyet, 860 yıl sonra Hoca Ahmed Yesevi'den aldığı toprağı, Hacı Beştaş Veli türbesindeki dut ağacının kökleriyle buluşturdu. Yıllardır her türlü baskı ve tehdide maruz kalmış Türk Milliyetçiliği ve Türkçülük fikrini, aynı ittihatçı ruhla her şeyden aziz gördüğümüz yüce Türk Milleti'nin göğsüne serpmiş oldu. Zafer Partisi kadrolarının çabalarıyla bu topraklarda tekrar filizlenen Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği ilkesiyle, son genel seçimlerde bölücü terör örgütü partileri değil, Zafer Partisi kilit rol aldı. Aziz Türk Milleti, bu ülkenin gerçek sahipleri ve karar vericilerinin kim olduğunu alenen ortaya koymuş oldu. Kuruluşumuzdan bu yana Sayın Özdağ hiçbir çelişkili konuşma yapmamış Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği ve aydınlattığı yoldan zerre şaşmamıştır. Çeşitli bahane ve asılsız ithamlarla sindirilmeye çalışılan öz benliğimiz Zafer Partisi ile yeniden dirilmiştir. Bu kadar kısa bir süre içerisinde aziz milletimiz bizlere teveccüh göstererek partimizi desteklemiş Türk milletini ortak değerleri altında bir araya getirmeyi başarmıştır. İlkelerimiz her daim ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinde Türk Milliyetçiliği olacaktır” dedi.

‘Zafer, Kastamonu Özelinde Türkiye’nin Olacaktır’

Belediye başkanlığını kazandıktan sonra yapacakları faaliyetler hakkında konuşan Osmanoğlu; “Tüm bunlardan bahsederken, yereldeki durumu görmezden gelemeyiz. Kıymetli Kastamonuluların adayımızı seçmesiyle birlikte ilk iş Belediye Planlama Teşkilatı kurarak, kaynakları rant grupları için değil halkın ihtiyaçları için harcayacağız. Ülkemizin sorunlarını dile getirmekten ve bunlara çözüm aramaktan asla geri durmayacağımızı gerekirse canımız pahasına bu memleketi müdafaa edeceğimizi ilan ederiz. Zafer partisi kadroları olarak ülkemizin sorunlarını gündeme taşımak bugünkü görevimiz, inşallah yerel seçimlerde kazanacağımız zaferlerle sorunların çözümlerini de cümle aleme göstereceğiz. Biz Zafer Partililer bu vatanı Mili Mücadele Dönemi dahil Türkiye için canı pahasına vuruşan Mehmetçiğin sevdiği gibi seviyoruz. Siyasi çalışmalarımızı da bu yüksek ruh hali ve Cumhuriyet’imizin kuruluş felsefesini oluşturan Türk Milliyetçiliği bilinci ile yapıyoruz. Zafer Partisinde bir araya gelen Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğini benimseyen insanlar bilmelidir ki tarihin çarkı onları haklı çıkaracak şekilde dönmektedir. Küreselleşme karşısında yıpranan ve geri çekilen milli devlet anlayışı dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir yükseliş içindedir. Zafer, Kastamonu özelinde Türkiye’nin olacaktır. Türk Devletini Türk Milletine vermek ve yaşanabilir bir Türkiye için Zafere inanıyoruz. Zafer Partisi Kastamonu il ve ilçe başkanlıkları Belediye Başkan Adaylarımız, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımızla birlikte sadece seçim döneminde değil her daim sahada olacağımızı, bu millete hizmet yolunda siz değerli misafirlerimize söz veriyor ve Yüce Allah in izniyle seçim çalışmalarına başlıyoruz. Bizler koltuk sevdalısı, makam mevkii sevdalısı insanlar değiliz. Parası olanları veya Ankara'da dayısı olanları değil, vatanına hizmet etmeye adanmış bireyleri aday gösteriyoruz. İşte tam bu sebeple milli manevi duygularımızı, ortak değerlerimizi savunacağından emin olduğumuz değerli öğretmenim Sayın Mustafa Bostancı’yı, Kastamonu Belediye Başkan Adayı olarak gösteriyor, Başkanımızı önce yüce Allah'a sonra da siz vatansever Kastamonu halkına emanet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘Kastamonu Halkı Bizim İçin İftihar Kaynağıdır’

Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Bostancı ise; “Tarihini Şerife Bacı gibi analarımızdan, fedakarlıklarından tek bir düşman ayağının topraklarımıza değmemesine rağmen Milli Mücadeleye önce vatan şiarı ile koşarak giden atalarımızın yiğitliklerinden, yine ‘İstiklal Yolu’ dediğimiz yoldaki nice sıkıntı ve cefa ile canları pahasına cepheye, silah ve mühimmat taşıyan şanlı ecdadımızın, inanmışlık ve adanmışlıklarından alan kadim şehir Kastamonu ve Kastamonu halkı bizim için iftihar kaynağıdır. Kastamonu yeri ve zamanı geldiğinde canlarından, evlatlarından, yuvalarından feragat etmekten imtina etmeyen serdengeçtilerin otağıdır. Biz de bugün vatanın serdengeçtileri olarak, bu kadim şehrin Belediye Başkanlığına talip olmuş durumdayız” dedi.

‘Kastamonuluları Zafere İnanmaya Davet Ediyoruz’

Açıklamalarına devam eden Mustafa Bostancı; “İl Başkanımız Sayın Dilek Osmanoğlu'nun da konuşmalarında yer verdiği, 26 Ağustos 2021 tarihinde, Genel başkanımız Sayın Profesör Doktor Ümit Özdağ önderliğinde kurulan partimiz aynı değer ve kaygılar üzerine inşa edilmiş. Maziyi ve şanlı ceddimizi, unutmamış Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kendisine ve yüce Türk Milletine fikri Önder olarak tayin etmiştir. Bizler bugün maziden atiye şiarını ilke edinmiş geçmişi unutmayan gelecekte adımını nereye atacağını bilen Atatürk çizgisinde ilerlemeyi kendine ilke edinmiş Türk Milliyetçileri. Olarak siz değerli Kastamonulu hemşirelerimizin oylarına talip oluyoruz. Kastamonu'yu biliyoruz, Sorunlarının ve eksiklerinin farkındayız. Kastamonuluları zafere inanmaya davet ediyoruz. Bir insanı tanımak için birlikte yemek yemek, oturmak ve yolculuk etmek yeterlidir. Birçok kişinin son model araçlarla yolculuk yaparken geçen saatlerde yorulduğu İnebolu-Ankara arasındaki 330 km’lik ‘İstiklal Yolunu’ Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında birlikte yürümekten şeref duyduğum, Sayın Genel Başkan Profesör Doktor Ümit Özdağ ve başkanlık divan üyelerini çok yakından tanıdım. 103’üncü yıl önceki ecdadımızın yaşadığı sıkıntı, eza ve cefayı birlikte çektik. Bir an bile vazgeçme emaresi görmedim, bu bana sonsuz bir itimat ve başarma azmi yükledi. 4 şehidi olan bir ailenin evladı olarak, Kastamonu'yu tanımakla onur duydum. Büyük nenem Cemile hanımın Kastamonu’dan-Çankırı'ya kadar olan ‘İstiklal yolu’ fedakarlığımın misyonunu torunu olarak ben de Ankara'dan Anıtkabir'e kadar ulaşıp, Atatürk'ün manevi huzuruna heyetimizle çıkma şerefine ulaştım. Bu kapsamda yüce Allah'ın izni, Sayın Genel Başkanımız Profesör Doktor Ümit Özdağ'ın tasvipleriyle Seçim startını veriyoruz Allah utandırmasın” ifadelerine yer verdi.

‘Biz Kurulmadan Önce Verdiğiniz Oylar Boşa Gitmedi Mi?’

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen ise; “Cennet bir ülkede ve bu ülkenin cennet gibi bir şehrinde yaşıyoruz. Zengin yer altı, yer üstü kaynaklarımıza ve kültürel mirasımıza rağmen mutlu ve gelecekten umutlu değiliz. Sebebi bizim tatminsiz insanlar olmamız mı yoksa ülkemizi ve şehrimizi bizim için yönetsin diye seçtiğimiz insanların bizim huzurumuz, refahımız ve mutluluğumuz İçin çalışmak yerine kendi siyasi emelleri için çalışmaları mı? Bunun cevabı sizlere bırakıyorum. Benim kesinlikle emin olduğum, Kastamonu Belediye Başkan adayımız Sayın Mustafa Bostancı’nın Kastamonulu hemşerilerimizin çıkarları doğrultusunda çalışacak, senin adamın benim adamım demeden tüm Kastamonulularla aynı bağı kuracak, İşini yaparken adaletten, eşitlikten ayrılmayacak, Atatürk’e ve Cumhuriyet’in esaslarına sadakatle bağlı kalacak tanıdığım en düzgün insanlardan olduğudur. Bize, ‘Size verilecek oy boşa gider’ diyenler var, onlara şunu söylemek isterim; biz kurulmadan önce verdiğiniz oylar boşa gitmedi mi? Kastamonu son 20 yılda eriyen adaletten, liyakatten, hızla artan yoksullaşmadan, günü geçirmeye yönelik politikalardan payını almadı mı? Kastamonu’nun ara mahallelerine, ilçelerine dili, kültürü, tarihi bize yabancı olanlar monte edilmedi mi? Şuna bütün samimiyetimle inanıyorum ki Zafer Partisi belediyeciliği Türk Milleti’nin varlığı, değerleri, refahı karşılığında asla taviz vermeyecek, ilkeler zemininde hizmet anlayışında olacaktır. Partimiz kurulalı iki buçuk yıl oldu. Bütün saldırılara, imkansızlıklara, kısıtlamalara rağmen fikirlerimizden, ilkelerimizden, duruşumuzdan taviz vermedik. Bundan sonra da her işimiz böyle olacak, buna yürekten inanıyorum ve hemşehrimizin de bize inanmasını istiyorum. Zafer inananların olacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme