5 Bin 56 Temizlik Görevlisi Alınacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı olmadan, 5 bin 56 temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu.

5 Bin 56 Temizlik Görevlisi Alınacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İŞKUR, temizlik görevlisi ve temizlik işçisi pozisyonları için alım yapacak. İŞKUR tarafından yapılan duyuruya göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvuru yapabilir. Adayların İŞKUR'a kayıtlı olması gerekiyor. Adayların görevlerini yerine getirebilmek için herhangi bir bedensel sağlık sorununun olmaması ve görev gerekliliklerini yerine getirebilecek kapasitede olmaları gerekiyor. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış veya tecilli olmaları gerekiyor. Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen adaylar tercih edilecek.

İlana göre 512 Beden İşçisi (Temizlik), 4 bin 530 Temizlik Görevlisi ve 14 Temizlik Görevlisi (Hastane) alımı yapılacak. 

Başvuru Süreci

Başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Adayların İŞKUR'un iş arayan bölümünden ilanları incelemeleri ve istedikleri pozisyonları seçerek online başvuru yapmaları yeterli olacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme