Abana'da Muhtarlar Günü Buluşması
Kastamonu'nun Abana ilçesinde Belediye Başkanı Seda Oyar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
Kastamonu’nun Abana ilçesinde Belediye Başkanı Seda Oyar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
Abana Belediyesi tarafından düzenlenen programa Abana Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kırık, AK Parti İlçe Başkanı Engin Gürdoğan, Özel İdare Müdürü Metin Şahbaz, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Zeybek, İlçe Emniyet Amir Vekili Başkomiser Özhan Dursun Çalık ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Cemal Güneysu katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen programda Belediye Başkanı Seda Oyar, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak ilçeye sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Buluşmada mahalle ve köylerin ihtiyaçları, vatandaşların talep ve beklentileri ile ilçenin gelişimine yönelik çalışmalar değerlendirildi. Yerel hizmetlerin daha etkin yürütülmesi için kurumlar arası iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi.
Abana Belediyesi, ilçenin gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması amacıyla ortak akıl, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.