• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş 'Gecesi Gündüzü Işıl Işıl Bir Şehir İnşa Edeceğiz'

AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş 'Gecesi Gündüzü Işıl Işıl Bir Şehir İnşa Edeceğiz'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Mahalle ziyareti sonrası açıklama yapan Babaş; “Şehirlerin insanın ruhuna dokunan kendine özgü hisleri vardır. Önce gözünüze hitap ediyor. İlk izlenimi gördüğünüz, zihninize kaydettiğiniz fotoğraf veriyor. Yani, estetik önemli! İnönü Mahallesi Karaçomak Deresinde rekreasyon alanı yapacağız.  7’den 70’e tüm halkımızın keyifle vakit geçireceği, yürüyüş yolları, modern spor alanları, bisiklet yolu yapacağız. Bir yandan insanımızın kaliteli vakit geçirdiği, kentin için de doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunarken bir yandan da şehrin çehresini değiştirip güzelliğini ön plana çıkartacağız. Kastamonu kadim bir şehir, tarihi doku ile modern kentin uyumu bizim için çok önemli. Dört mevsim yeşil, her mevsimi bambaşka güzelliklerle dolu. Yemyeşil doğası, masmavi göğü, insanın ruhunu besleyen iklimiyle büyük bir hazine. Öncelikle sahip olduğumuz bu değerin farkında olmamız gerekiyor. Bu farkındalığı sağlamak için tarihi dokuyu perdeleyen, güzelliğini gölgeleyen engelleri kaldıracağız. Doğal güzellikleri rekreasyon alanları, parklarla hayatın içine katacağız. Altyapı ve üst yapı çalışmalarının tamamını bu hassasiyetle yapacağız.İnşa edeceğimiz kültür merkezi sanatsal ve kültürel tüm faaliyetlere ev sahipliği yapacak şekilde planladık. Kongre, toplantı, sergi, tiyatro, sinema, atölye çalışmaları, kurslar. Gecesi gündüzü ışıl ışıl bir şehir inşa edeceğiz.” dedi.

'Turizm Projemizin Mıknatısı Teleferik'

‘Kalkınma hamlemizin lokomotifi turizm’ diyen Babaş, “812 çeşit yemeğimiz, dünyaca ünlü sarımsağımız, pastırmamız, çekme helvamız ile gastronomi alanında da çok iddialı bir iliz. Gastronomi Merkezi projemizle Kastamonu’nun lezzetlerini hem ülkemize hem de dünyaya tanıtacağız. Tüm değerlerimiz ile şehrimizi ön plana çıkartacağız çünkü turizm şehrimizin kabuğunu kırıp, büyümesi için çok önemli. Nitelikli işgücü yetiştirmeyi çok önemsiyoruz, hem gençlerimizin uzmanlaşmaya hem de sektörlerimizin kalifiye işgücüne ihtiyacı var. Bunun için projelerimiz hazır. Turizm alanında da yetişmiş, nitelikli iş gücüne ihtiyacımız olacak. Bütün bunlar bizi adım adım ülkemizin hatta dünyanın en gözde turizm merkezi olmaya götürecek. Turizm projemizin mıknatısı teleferik. Teleferiği hızla tamamlayacağız. Şehrimizin muhteşem güzelliklerine yukarıdan bakmak bambaşka bir deneyim olacak ve turistler için son derece ilgi çekici. Kalkınma hamlemizin lokomotifi turizm. Turizm bizim içi büyük bir fırsat ve hızla sonuç alacağımız bir alan. Turizm, şehrimizin en büyük zenginliklerinden biri ve tüm insanımızın faydalanabileceği, şehir ekonomisini hızla canlandıracak bir güç.Biz belediye olarak bir yandan altyapı ve üstyapı hizmetlerini yerine getirirken bir yandan da bu alanda yatırımların şehrimize gelmesi için çalışacağız, öncülük edeceğiz. Ulusal uluslararası her platformda şehrimizi tanıtacağız.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş 'Gecesi Gündüzü Işıl Işıl Bir Şehir İnşa Edeceğiz'

'Bizim Derdimiz De Neşemiz De Kastamonu'

Bütün enerjisini Kastamonu için harcayacağını ifade eden Babaş, açıklamasını “Bütün projelerimiz elbette şehrimizin gelişimi, insanımızın refahı için. Gençlerimize çocuklarımıza çok daha güzel bir şehir bırakmak istiyoruz. Görev süremiz boyunca tüm vaktimizi, bütün enerjimizi mutlu, huzurlu, güçlü, geleceğe umutla bakan bir Kastamonu için harcayacağız. Bizim derdimiz de neşemiz de Kastamonu. Sevgi emektir, biz şehrimizi çok seviyoruz onun için emek vermekten, eser ve hizmet üretmekten onur duyuyoruz. Çocuklarımızın gülüşleri daim olsun, gençlerimiz geleceğe umutla ilerlesin, büyüklerimiz afiyette memnun, anneler evlatlarının yarınlarından emin olsun, tüm halkımız refah ve huzur içinde olsun diye var gücümüzle çalışacağız. Hizmet için, Şehrimizi ihya edecek eserler için, Gerçek Belediyecilik için Kastamonu hazır, hemşehrilerimiz hazır, biz hazırız. Heyecanla, inançla, azimle, aşkla geliyoruz.” şeklinde tamamladı.
 

Bakmadan Geçme