• Haberler
  • Siyaset
  • Ak Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay'dan İttifakta Çatlak Açıklaması

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay'dan İttifakta Çatlak Açıklaması

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son günlerde gündemi meşgul eden 'İttifak' tartışması ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay'dan İttifakta Çatlak Açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İttifak önemli olduğu için açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Uluay, " Bazı basın yayın organlarında "ittifakta çatlak" anlamına gelen haberleri gördüğüm için zorunlu açıklama yapma ihtiyacı hissettim, daha doğrusu ittifak bizim için önemli olduğu için açıklama yapma gereği duydu, yoksa ki, hakımızda yapılan her habere karşı açıklama yapmak adetim değildir." ifadelerini kullandı. 

Seçimlerde ilk hedeflerinin Belediyenin Cumhur İttifakında kalması olduğunu vurgulayan Uluay açıklamasına, " İttifak durumu açıklandığında;  İlk olarak sosyal medyada arkaplan fotosunu her iki partinin genel başkanlarının el sıkma fotosu yaptım,  İkinci olarak Yaptığım açıklamada, ilk hedefin belediyenin cumhur ittikafında kalması olduğunu vurguladım." şeklinde devam etti.

'Seçime Girilen Tüm Belediyeleri Kazanma Hedefi Her Partinin Doğal Hakkıdır'

Son olarak seçimlerde tüm Belediyeleri kazanma hedefinden bahseden Uluay, "Devamında 20 belediye başkanının kazanmanın hedefimiz oldunu söyledim
Basında 20 belediyeyi kazanma hedefimizi ittifakta çatlak olarak değerlendirilmiştir. Seçime girilen tüm belediyeleri kazanma hedefi her partinin doğal hakkıdır, hiç bir parti daha az belediyeyi hedef olarak belirlemez diye düşünüyorum. 
 Keşke basında; sosyal medyada arka plan fotoğrafım ve ilk hedefe dair sözlerim ile ilgilide yorum yapılsaydı, yapılmadığı için bu açıklamayı yapma zarureti hasıl oldu. 
Saygıyla duyurulur" şeklinde açıklamasını tamamladı.

Bakmadan Geçme