AK Parti Kastamonu Temayülünü Yaptı

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı Merkez Spor Salonu'na temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti İl Başkanlığı Merkez Spor Salonu’na temayül yoklaması gerçekleştirildi.

E-temayül sistemiyle gerçekleştirilen oylamada merkez ilçede aday adayı olan 5 kişi için ve ilçe belediyelerine aday adayı 55 kişi için oy kullanım işlemi gerçekleştirildi. Bin 153 oyun kullanıldığı temayül yoklamasında sonuçlar AK Parti Genel Merkez sisteminde toplanacak. 

Temayül yoklamasına AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, AK Parti Milletvekili İshak Şan, AK Parti MKYK Üyesi Fahrettin Yahşi, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve çok sayıda partili katıldı.

‘Biz Güçlü Bir Partiyiz’

AK Parti Kastamonu Temayülünü Yaptı

Kastamonu Temayül Komisyon Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı; “Bugün 81 ilimizde temayül yoklamamız e-temayül şeklinde yapılmaktadır. Çok güzel sakinlikle ve bir bayram havasında gerçekleşmekte. En isabetli doğru adayları tespiti için teşkilatımızın sözüne itibar eden genel merkezimizin bir çalışması bin 153 kişi oy kullanacak. 60 başkan adayımız var. Merkezden de 5 tane aday var. Burada sayım olmayacak. Çünkü elektronik oylamada kişi oyunu kullandığı an zaten genel merkezin sistemine düşüyor. Sayım bittiğinde bitmiş olacak. Şimdiden bu kutlu yolculuğa omuz verdikleri için destek oldukları için teşekkür ediyoruz. Biz güçlü bir partiyiz. Güçlü bir teşkilatız. Bugün de onun bir tezahürü, her birimiz bir şenlik havasında, heyecanla sürecin startı diye gördüğümüz yerel seçimlerin starttı diye gördüğümüz temayül yoklamasındayız. İnşallah genel seçimlerdeki başarıyla milletimizin teveccühü ile Kastamonu içinde en iyisi neyse o olacak, ona olan inancımız tamdır” dedi.

‘Temayülün Hayırlı Uğurlu Olmasını Temenni Ediyorum’

AK Parti Kastamonu Temayülünü Yaptı

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ise; “60 tane aday adayımız, ilçelerimizle merkez ilçe ile birlikte başvuru yaptılar. Bugün de genel merkezden gelen büyüklerimizin de komisyon kurarak başlatmış olduğu e-temayülü bugün inşallah hayırlısıyla tamamlayacağız. Sağlıklı huzur içinde geçen bir temayül olmasını temenni ediyoruz ve öyle gerçekleşiyor. Bizim her kongremiz, her toplantımız sükunet içinde hayırlı sağlıklı kongreler ve toplantıları oluyor. Bu da onlardan birisi. Bu inşallah temayülün ilçelerimize, ilimize, partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bize başvurup bizi tercih eden tüm aday adaylarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme