AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Uluay: 'Sloganımız: Yine üç sıfır'

AK Parti Kastamonu 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç katılımıyla Canoğlu'nda basın toplantısı düzenlendi.

AK Parti Kastamonu 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay ise deprem felaketinden dolayı buruk bir seçim dönemi içinde olunduğunu dile getirerek; “Bu vesileyle de deprem bölgesindeki afetzedelere hem başsağlığı hem geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İl başkanlığı dönemimde iki tane genel seçim gerçekleştirmiştik. Oradaki tecrübelerimizi şimdi kendi seçimimizde kullanıyoruz. Kastamonu'da ilk defa tüm milletvekillerinin tamamına alındığı milletvekili seçimleri bize nasip olmuştu. O zamanki sloganımız ‘Üç sıfır amaç değil araçtı' üç sıfır üç sıfır yaptıktan sonra biz amacımıza ulaşmış olmuyorduk, üç sıfırı araç olarak kullanıp Kastamonu'ya hizmet etmeye devam edecektik. Hakikaten de öyle oldu. Ondan sonraki süreçte üç sıfır milletvekili alındıktan sonra Kastamonu'ya ciddi manada hizmetler geldi."

"SLOGANIMIZ YÜNE ÜÇ SIFIR"

AK Parti Kastamonu 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay: "Şimdiki sloganımız yine üç sıfır. Kastamonu'da üç sıfır aslında sürpriz değil. Sahada gördüğümüz, gerekse bizim bizzat şahit olduğumuz hususlarda Kastamonu halkının bizlere çok güzel bir teveccüh olduğunu gördük. Bu teveccüh inşallah sandıklara da yansıdığında biz Kastamonu'yu üç milletvekili olarak 15 Mayıs'tan sonra Kastamonu'yu temsil edeceğiz. Kastamonu'ya gerekli hizmetlerin getirilmesi noktasında ortak aklı kullanarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz.”

Bakmadan Geçme