TFF 2'nci Lig'de 35'inci hafta tamamlandı, zirve hata yapmadı

GMG Kastamonuspor'un mücadele ettiği Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci Lig'de 35'inci hafta maçları oynandı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 35'inci hafta maçları oynandı. Bugün oynanan maçlar sonunda zirvenin adı değişmezken, en farklı galibiyet 1-7'lik deplasman galibiyetiyle Fethiyespor'un oldu.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 35'inci haftayı Kırşehir Futbol Kulübü'yle, Uşakspor takımları BAY geçti. Deprem felaketinden dolayı lig haklarını donduran Adıyaman ve Diyarbekirspor'un maça çıkmamasından dolayı haftayı BAY geçen Kırşehir ile Uşak, hükmen galibiyetle haftayı kapatan ekipler oldu.

Ligin zirvesinde yer alan Kocaelispor, Bucaspor, İskenderun FK, 1461 Trabzon, Van Spor hata yapmadı. Karacabey Belediyespor ise Kocaelispor'a 1-0 yenildi. Karacabey, Ankara Demirspor'un kazandığı haftada Play-Off hattının dışında kaldı.

EN FARKLI GALİBİYET FETHİYE'DEN

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup 35'inci haftasının en farklı galibiyeti Fethiyespor'dan geldi. Muğla temsilcisi deplasmanda Rize temsilcisi Pazarspor'u 1-7 gibi farklı bir skorla geçti.

Fethiyespor'un golleri Selçuk Alibaz (3), Oktay Balcı (2), Berkay Samancı, Murat Yılmaz'dan geldi. Pazarspor'un tek golü 90+4'te İlhan Topatar'dan geldi.

Bakmadan Geçme