Ülkü Ocakları İl Başkanı Yiğit, Şehit Bekir Yücel'i andı

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanı Fatih Yiğit, yaptığı bir paylaşımla 8 mayıs 1979 yılında Bursa'da şehit edilen öğretmen Bekir Yücel'i andı.  

TAKİP ET

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanı Fatih Yiğit, yaptığı bir paylaşımla 8 mayıs 1979 yılında Bursa'da şehit edilen öğretmen Bekir Yücel'i andı.

Fatih Yiğit yaptığı paylaşımda; "Kastamonu'ya ailece göç etmiş, Bekir'de orada dünyaya gelmiş ve orada ilk, orta ve liseyi okumuştu. Bursa Eğitim Enstitüsü'nden mezun olarak öğretmen olmuştu. Evli ve 5 aylık bir kızı vardı. ÜLKÜ-BİR (Ülkücü Öğretmenler Derneği) üyesiydi. Namı diğer Koca Bekir'di. Bursa Çınarlı Lisesi'nde öğretmenlik yapıyordu. Akşamüzeriydi, görev yaptığı liseden bir arkadaşıyla birlikte çıkıp, arabaya bindiler. Devrimci solcu- komünist militanlar, bindikleri aracı kurşunlayarak ülküdaşımız şehit ettiler. Bizim şehitlerimiz Başbuğun emaneti, Kızılelma'nın şafağında gururla dalgalanan lekesiz bayraklardır. Koca Bekir bizim için; bayraktır, vatandır, davadır. Şehadeti kabul olsun" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme