Babaş Seçim Startını Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Tahsin Babaş ,seçim startını Şeyh Şaban-ı Veli Camii'nde Cuma Namazı sonrasında verdi.

Seçim startı törenine AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü,  önceki dönem AK Parti Milletvekili Metin Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal ve çok sayıda partili katıldı. 

Vatandaşları selamlayarak sözlerine başlayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; “Bu kutlu bir yol, hizmet yolu. Hizmet yolunda bizler yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diye çıktık bu yola. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Benim Kastamonu'nun sokaklarında çok emeğim var. Karış karış yürümediğim, çalışmadığım hiçbir yeri yok Kastamonu’nun ama bu kadim Kastamonu'ya bu kadim insanlara görev yapmaktan, onlara hizmet etmekten bugüne kadar gurur duydum. Bundan sonra da çıktığım bu yolda sizlerle beraber değerli teşkilatımız, büyüklerimiz ekibimizle beraber inşallah hizmet yolunda yeni başarılar elde etmeye hazırız. 31 Mart 2024 yerel seçimlerin düğüm noktası. Şimdi biz de bugün burada ‘bismillah’ diyerek bu seçim startını, değerli yol arkadaşlarımla, dava arkadaşlarımla birlikte siz değerli Kastamonu asil Kastamonu insanlarla beraber veriyoruz. Tabii ki yapacağımız hizmet çok ama bu yol dediğim gibi kutlu yol. Yine bu yolda amacı hizmet olan, bu yolda yarışacağımız arkadaşlara da başarılar diliyorum. Biz burada hizmet kazansın diyoruz. Kardeşlik kazansın, sevgi kazansın, hoşgörü kazansın. Çünkü biz bu kadim milletin insanlarıyız. Bize bu yakışır. Yıllardır hizmet ettim. Eşimle beraber belediyede evlendim. Belediyeden askere gittim. Bir oğlum var, o da belediye hizmetlerinde dünyaya geldi. Tabii ki hayatım belediye oldu. Bunu kimse inkar edemez. Hani derler ya tarlada izim var, harmanda da yüzüm var. Kelimeler, kelimeler, kelimeler; tabii biz safhane konuşuyoruz ama çok kelimeler süzgeçten geçiyor. Biz bizim ne veremeyeceğimiz hesap ne de yapamayacağımız iş yoktur. Biz hizmeti biliriz. Biz bu göreve kararlıyız, hazırız talibiz. Değerli teşkilatım, sayın vekillerim çok değerli teşkilat mensuplarımız, değerli başkanlarım, bu yolda birlikte kol kola girdik, bu göreve talip olduk. Allah yolumuzu hayırlı eylesin. İnşallah bu kutlu yolda hep beraber Kastamonu’ya hizmet etmek için yarışırız. Tabii ki her zaman bunu söylüyorum. Hizmet, hizmet, hizmet. Bu neden Kastamonu halkını seviyoruz, bu kadim insanları seviyoruz, biz Kastamonuluyuz, Kastamonu'da doğduk, Kastamonu'da öleceğiz. O nedenle buraya hizmet etmekte boynumuzun borcu, bugüne kadar ettik, bundan sonra da Allah’ın izni sizleri takdiriyle etmeye varım” dedi.

‘Yatırımlar Almaya Devam Ediyoruz’

AK Parti Milletvekili Halil Uluay ise; “Son zamanlarda biliyorsunuz bir deprem felaketiyle ülkemiz karşı karşıya olmasına rağmen gerçekten ilimize çok büyük yatırımlar aldık. Yatırımlar almaya da devam ediyoruz. İnşallah birçoğunun müjdesini kısa sürede paylaşacağız. Demiryolu dedik, 350 bin dedik, sağlık merkezi dedik. Bunların hiçbir tanesini biz popülist politika olarak söylemedik. Hepsinin ayağı yere basıyor. Hepsiyle ilgili ayrıntılı paylaşımlarımızı kısa sürede sizlerle paylaşacağız. Tahsin Başkanımla inşallah hem yerelde, hem il genelinde inşallah Kastamonu’muzu biraz daha ileriye taşıma başında hep beraber çalışacağız. Bu süreçte hep beraber hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Tahsin Babaş Başkanımız Bu Şehrin Her Köşesine Hizmet Etti’

Seçim startının hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; “Sizlerin ve Kastamonu halkımızın desteğiyle Tahsin başkanımızı tekrar Kastamonu Belediye Başkanı yapacağız Allah’ın izniyle. Hazırız, kararlıyız. Bu yol inananların yolu olacak. Bu yolun sonunda inananlar kazanacak. Şimdi Tahsin Babaş başkanımız açıklandı, muhalefet korkmaya başladı. AK Parti'den korkanlar Tahsin Babaş’tan korkanlar korkmaya devam edecekler. Biz onların korkulu rüyası olmaya devam edeceğiz. Tahsin Babaş başkanımız 5 yıl boyunca bu şehrin her köşesine hizmet etti. Her köşesindeki insana dokundu. Geçen 5 yıl sonrasında tekrar Tahsin Babaş başkanımızın Belediye Başkanı olarak aranıyor oluşu sıradan bir yaklaşım değil, halkımızın bir özlemi var. Halkımızın bir beklentisi var. Halkımız AK Parti'yi özlemiş, halkımız Tahsin Babaş başkanımızı özlemiş. İnşallah biz yapacağımız planlarımızla, projelerimizle Kastamonu'ya olan sevdamızla Kastamonu'ya olan aşkımızla birlikte hizmet etmeye, üretmeye, çalışmaya, Kastamonu halkımızın emrinde olmaya, onlara itaat etmeye hazırız. Onların emrindeyiz” şeklinde konuştu.

‘AK Parti'nin İçini Karıştırmaya Çalışanlara Fırsat Vermeyiz’

AK Parti’nin bir aile partisi olduğunu söyleyen Ünlü; “Birileri konuşuyor. Hemen iftiralara başladılar. Bugün yeri değil burası Kastamonu’muzun kutsal mekanı, hepsine tek tek cevabını yakın zamanda vereceğiz. AK Parti'nin içini karıştırmaya çalışanlara fırsat vermeyiz. AK Partimiz bir aile partisidir. AK Partimiz bir kardeşlik partisidir. Her defasında şunu söyledik, kimin nerede, ne şekilde, ne pozisyonda, ne konumda olduğunun önemi yok. Sadece Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu ülkeye, bu memlekete hizmet etmesi sevdamızdan başka bir çabamız, gayretimiz yok. Onlar gibi biz kapalı kapılar ardında kendileri için hesap yapanlardan değiliz. Biz hesabı değiliz, biz hasbiyiz hasbi. Önümüzdeki süreçte proje anlatamayacaklar. Önümüzdeki dönemde hizmet anlatamayacaklar. Önümüzdeki süreçte Kastamonu'ya yapacakları yatırımları anlatamayacaklar. Çünkü bugüne kadar böyle bir şey olmadı. Bundan sonra da onlardan zaten Kastamonu halkı bir şey beklemiyor. Kastamonu halkı AK Parti'den Kastamonu halkı Ak Parti’nin Adayı sayın Tahsin Babaş’tan hizmet bekliyor, proje bekliyor. Ve gece gündüz demeden inşallah memleketimizin, insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız tevazuuyla, samimiyetle, gayretle çalışın talimatını veriyor. Biz o şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Şeytani düşünenlerle karanlık kapılar arkasında farklı hesap yapanlarla da hesabımızı tek tek göreceğiz” ifadelerini kullandı.

‘İftira Yönlü Açıklamalarını Allah'a Havale Ediyorum’

CHP İl Başkanı Dilek İlke Karabacak’ın açıklamalarına da cevap veren Ünlü; “Buradan onların karanlık ve iftira yönlü açıklamalarını önce Allah'a havale ediyorum, sonra da Kastamonu halkına emanet ediyorum. Bu süreç böyle devam edecek. Sandıkta bu halk nasıl onlarca seçimde bunlara cevabını verdiyse inşallah 31 Mart akşamında da bu kirli düşüncülere cevabını verecektir. Biz de vermeye devam edeceğiz. Onların yürüdüklerini biz biliyoruz. Genel başkanları selam çakıyor ya terör yandaşlarına ‘Burası Evliyalar Şehri’ diyoruz, bunlar anlamıyor.  Burası ‘Şehitler diyarı’ diyoruz anlamıyorlar. Hepimiz bu işi anlatacağız” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme