• Haberler
  • Eğitim
  • Bahçeşehir Koleji'nden Bayram Özel Satranç Turnuvası

Bahçeşehir Koleji'nden Bayram Özel Satranç Turnuvası

Bahçeşehir Koleji ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği işbirliğinde gerçekleştirilen Satranç Turnuvası yoğun katılıma sahne oldu.

Kastamonu’da eğitimin öncüsü Bahçeşehir Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı farklı etkinliklerle kutlamayı sürdürüyor. Kutlama programı kapsamında geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen satranç turnuvasına çeşitli yaşlarda ilköğretim öğrencilerinden yaklaşık 250 satranç sporcusu katıldı. 

Kastamonu Bahçeşehir Koleji “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası” ilimiz yanı sıra Ankara, Samsun, Karabük’ten gelen satranç oyuncularının yoğun katılımına sahne oldu. Öğrenciler kıyasıya yarışırken aynı zamanda aralarda okulun bahçesinde ve etkinlik alanlarında keyifli vakit geçirdiler. 2, 3, 4, 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencilerine açık olan ve üç kategoride yapılan müsabakalarda birinci ve ikincilere altın, üçüncülere ise hediye çeki verildi. 

Oldukça yoğun bir katılım olduğunu dile getiren öğrenci velileri, okul yönetimine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerini dile getirdiler. 

Bakmadan Geçme