Bahçeşehir Koleji'nden Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Bahçeşehir Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı. Kastamonu'da eğitimin öncüsü Bahçeşehir Koleji 23 Nisan Gösterileri ile fark yarattı.

Kastamonu Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen kutlama programı davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.  Kutlama programına öğrenciler, veliler, öğretmenler, okul yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. 23 Nisan coşkusuyla solonda toplanan öğrencilerin bayram coşkuları gözlerinden okunuyordu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan bayram kutlamaları İlköğretim Müdürü Füsun Dilek Kerimoğlu’nun konuşmaları ile devam etti. Bahçeşehir Koleji Okul Bandosu ile devam eden programda trampetlerle salonu coşturan öğrenciler büyük alkış aldılar. Gösteri, okulun en minikleri anasınıfı öğrencilerin sergilediği ritim ve dans gösteri ile sürerken salondaki davetliler, anne babalar duygu dolu anlar yaşadılar.

Günün anlam ve önemini anlatan programda öğrenciler heyecanı ve sevinci aynı anda yaşadılar.  Birbirinden eğlenceli gösterilerle devam eden programda birbirinden farklı birçok dans gösterisi yer aldı. Kafkas Dansları, Zeybek Dansı, Kastamonu Yöresi Oyunları, Sepetçioğlu, Atabarı, müzikal, modern dans performansları seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Değişik kostümler ve yöresel kıyafetlerle sahne alan öğrenciler yeteneklerini büyük bayram coşkusu eşliğinde sergilediler. 

Programın sonuna okul yönetimini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik eden veliler, coşku ve sevinçle salondan ayrıldılar. 

Bakmadan Geçme