Başhekim Ve Hastane Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Tolga Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Seda Oyar, Bozkurt-Abana Devlet Hastanesi'nde görevlerine başlayan Başhekim Dr. Ömer Güler ve Hastane Müdürü Uğur Yiğitsoy'u ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kaymakam Tolga Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Seda Oyar, Bozkurt-Abana Devlet Hastanesi’nde görevlerine başlayan Başhekim Dr. Ömer Güler ve Hastane Müdürü Uğur Yiğitsoy’u ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Bozkurt’ta gerçekleşen ziyarette Kaymakam Tolga Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Seda Oyar, Bozkurt-Abana Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Dr. Ömer Güler ile Hastane Müdürü Uğur Yiğitsoy ile bir araya geldi.

Ziyarette hastanenin genel işleyişi ve vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan Ustaoğlu ve Oyar, hastanede tedavi gören vatandaşları da ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Sağlık çalışanlarına teşekkür
Ziyaret kapsamında hastane personeli ve sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelen Kaymakam Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Oyar, vatandaşlara sağlık hizmeti sunmak için gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle personele teşekkür etti.

Başhekim Dr. Ömer Güler ve Hastane Müdürü Uğur Yiğitsoy’a yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunulurken, Bozkurt-Abana Devlet Hastanesi’nin bölge halkına sunduğu sağlık hizmetlerinin başarıyla devam etmesi dileğinde bulunuldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05531914755
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
WhatsApp İhbar Hattı
05531914755
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!