Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Fen İşleri Ekibiyle İftarda Bir Araya Geldi
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, karla mücadelede özveriyle çalışan Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle iftar programında bir araya geldi.
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, karla mücadelede özveriyle çalışan Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle iftar programında bir araya geldi. Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, belediye çalışanlarının gece gündüz demeden büyük bir emek harcadığını belirtti.
İftar sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Hasan Baltacı şu ifadelere yer verdi:
“Karla mücadelede gece gündüz demeden çalışan, alın terleriyle belediyemize değer katan Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli mesai arkadaşlarım ile iftar sofrasında buluştuk. Yuvamız Kastamonu’ya en iyi hizmeti sunmak için mücadele eden arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.”