Bozkurt Orman İşletmesi'nden Ev Sahipliği

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Yılın ilk İşletme ve Şube Müdürleri değerlendirme toplantısı Bozkurt Orman İşletme Müdürlüğünün ev sahipliğinde Bozkurt'ta yapıldı.

Bozkurt Orman İşletmesi'nden Ev Sahipliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2021 yılında büyük bir sel felaketiyle ile tahrip olan işletme müdürlüğü ve müştemilatı yeniden yapılmış ve hizmete girdi. Yeni yapılan toplantı salonunda 2024 yılının ilk toplantısı olarak yapıldı. Tüm işletme müdürlüklerinde bu tip toplantı salonlarının tamamlanması da talimatlandırıldı.

Toplantıya Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu başkanlığında, Orman Bölge Müdür Yardımcıları M. Burçin Irmak, Ahmet Er ve Ramazan Kolsuz ile işletme ve şube müdürleri katılım sağladı.

Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu açılış konuşmalarında, İşletme Müdürlüklerinin sorumluluk alanlarında yürütülen ormancılık faaliyetlerinin plan ve iş takvimine uygun olarak ilerletilmesi, Şube Müdürlüklerinin birimleriyle ilgili konuların takipçisi olması, kurum kültürüne uygun hareket edilmesi konularına değindi. Bu kapsamda 2023 yılı programlarını gerçekleştiren İşletme Müdürlükleri ekiplerine teşekkür edildi. 2024 yılı programları bir an önce gerçekleştirilmesi konusunda çaba sarf edilmesi talimatlandırıldı ve 2024 yılı programları bitiş tarihi Eylül ayı olarak ifade edildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme