Bozkurt'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük destek

Bozkurt'ta yaşanan büyük sel afetinden sonra ilk kez sandığa giden ilçede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2'nci tur Cumhurbaşkanı Seçimi'nde büyük destek verildi.

Bozkurt'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinde Bozkurt’ta 65 kişi yaşamını yitirmiş, 8 kişi kaybolmuş, onlarca bina ve iş yeri de yıkılmıştı. Türkiye’nin en büyük sel afetlerinden birini yaşayan Bozkurt'ta yapılan çalışmalar ile ilçe yeniden ayağa kaldırıldı. 

Büyük sel afetinden sonra ilk kez sandığa giden ilçede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2’nci tur Cumhurbaşkanı Seçimi'nde büyük destek verildi. İlçede resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 76.41'ini Recep Tayyip Erdoğan aldı. İlçede yaşayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selin ardından ilçeleri yeniden ayağa kaldırıldığı için vefa gösterdiklerini ifade etti.

“CUMHURBAŞKANIMIZA AHDE VEFAMIZI ÖDEDİK” 

İlçede yaşayan Hasan Yorulmaz, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde seçimin ikinci turunda Bozkurt’umuz yüzde 76,5 oranında tekrar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güven tazelemiştir. Cumhurbaşkanımız bütün verdiği sözlerin arkasında durmuştur. Bozkurt halkı için gerekeni yapmıştır. Görüldüğü üzere selde yıkılan bu dükkanların hepsini yeniden yaptırmıştır. Bizler de Cumhurbaşkanımıza ahde vefamızı ödedik. Allah hepsinden razı olsun. Başarılar diliyorum” dedi. 

“CUMHURBAŞKANIMIZ VERDİĞİ SÖZLERİN HEPSİNİ TUTTU”

Selden sonra kendilerine verilen tüm sözlerin tutulduğunu belirten Yorulmaz, “Cumhurbaşkanımız bize şimdiye kadar verdiği sözlerin hepsini tuttu. Doğalgazımız geldi, dükkanlarımız yeniden yapıldı. Evlerimiz teslim edildi. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Allah başımızdan eksik etmesin” diye konuştu. 

İstanbul’dan Bozkurt ilçesine oy kullanmak için gelen Ali Çınar ise, “14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği seçimleri sebebiyle İstanbul’dan Bozkurt ilçesine geldim. İkametgahım Bozkurt’taydı. Hem 14 Mayıs’ta hem de 28 Mayıs’ta oyumu kullandım. Reis'i destekledik. Çok şükür de kazandık. Şimdi tekrar İstanbul’a dönüyorum” şeklinde konuştu.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme