Çatalzeytin'in Eğitim Durumunu Görüştüler

Çatalzeytin İlçe Milli Eğitim Müdürü Enis Kırıştı ve beraberindeki eğitimciler, Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir'i makamında ziyaret ederek Çatalzeytin'de eğitimin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Çatalzeytin İlçe Milli Eğitim Müdürü Enis Kırıştı, Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Yunus Ünal, Yunus Emre İlkokulu Müdürü Ümit Rukancı, Çatalzeytin Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Buğçe Ünal, Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz ÇPAL Müdürü Gülcihan önder, Çatalzeytin Anaokulu Müdürü Y. Yavuz bacanak, Çatalzeytin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İlhan TASLAK ve Paşalı İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Emrah Demirel, Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir’i makamında ziyaret ederek Çatalzeytin’de eğitimin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. 

Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir ziyaret esnasında; “Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek sorunların çözümü noktasında katkı sağlamaya devam edeceğiz. Hepinize verdiğiniz emekler ve nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi

Bakmadan Geçme