CHP Daday Kadın Kolları Başkanı '28 Mayıs bir referandum niteliğindedir'

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlı Aka ve tüm İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ülke genelinde eş zamanlı olarak basın açıklaması yaptı.

CHP Daday Kadın Kolları Başkanı '28 Mayıs bir referandum niteliğindedir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlı Aka ve tüm İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları Ülke genelinde eş zamanlı olarak basın açıklaması yaptı. CHP Daday Kadın Kolları Başkanı Serap Karakaş'ta bu vesileyle basın açıklamasında bulundu. 

CHP Daday Kadın Kolları Başkanı Serap Karakaş açıklamasında; “Ülkemizin kaderinin belirlenmesine iki gün kaldı. 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçim iki aday arasında değildir. Bir referandum niteliğindedir. Elbette her seçim çok önemli fakat bu seçim özellikle Türkiye Cumhuriyeti nüfusunun yarısını oluşturan biz kadınlar için hayati öneme sahiptir. Bir yanda esaret diğer yanda özgürlük duruyor. Cumhur İttifakı adeta bir kadın düşmanı koalisyonuna dönüştü. Kadınların kazanılmış tüm kazanımlarına göz diken Yeniden Refah Partisi ve Hizbullah terör örgütünün siyasi uzantısı olan HÜDA PAR’ın Meclis’e girişi ile Cumhuriyet tarihinin kadınlar açısından en karanlık parlamentosu oluşturuldu. Meclis’te temsil hakkı kazanan bu zihniyet planlarını alenen ilan etti” dedi.

Bakmadan Geçme