CHP Milletvekili Adayı Baltacı, Gündem Medya Haber'e konuk olacak

CHP Kastamonu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Baltacı, Gündem Medya Haber'de soruları yanıtlayacak.

CHP Milletvekili Adayı Baltacı, Gündem Medya Haber'e konuk olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Kastamonu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Baltacı, bugün Gündem Medya Haber'de kastamonugundemgazetesi.com Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Acar Davut'un hazırlayıp sunduğu Kastamonu'da Siyaset programına konuk olacak.

Gündem Medya Haber sosyal medya hesaplarından aynı anda canlı olarak yayınlanacak program, bugün saat 21.00'de başlayacak.

KASTAMONU'DA SİYASET 5'İNCİ BÖLÜM

Seçimin nabzını tutmaya çalışan Gündem Medya Haber, Hasan Batacı'yı konuk ettiği programla birlikte beşinci kez izleyicisinin karşısına çıkmış olacak.

Kastamonu'da Siyaset programı daha önce Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel ve Zafer Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen'i konuk etmişti.

PROGRAM İÇERİĞİ HAKKINDA

Kastamonu'da Siyaset, CHP Kastamonu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Baltacı'yı konuk edeceği bu programda Hasan Baltacı'yı daha yakından tanıma imkanı sunacak. CHP ile Hasan Baltacı'nın politikalarını aktarması için önem taşıyan program, CHP'nin 14 Mayıs seçimleri öncesindeki çalışmalarını mercek altına alacak.

Bakmadan Geçme