CHP Milletvekili Adayı Hasan Baltacı: 'Stadı biz yaparız'

CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hasan Baltacı, Gündem Medya Haber'de Kastamonu'da Siyaset programına katıldı, açıklamalarda bulundu.

CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hasan Baltacı, Gündem Medya Haber’de kastamonugundemgazetesi.com Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Acar Davut'un hazırlayıp sunduğu Kastamonu’da Siyaset programına katıldı.

AK Parti 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Umur’un ‘Eğer 3-0 olursa Gazi Stadyumunu yapacağız’ ifadelerine de değinen Hasan Baltacı; “21 yıl olmuş. Bir siyasi parti ‘3 tane vekil çıkartayım, ancak o zaman Gazi Stadyumu’nu yaparım’ diyorsa o zaman oturup düşünmesi lazım. 21 yıl boyunca Türkiye’nin bütçesini yönetmiş bir siyasi parti, Türkiye’nin bütün Bakanlıklarını, genel müdürlerini belirlemiş bir siyasi parti çıkıp, ‘Gazi Stadyumu’nu ancak 3-0 olursa yaparım’ diye bir söylem söylerse zaten o zaman topluma başka bir mesaj vermiş oluyor. ‘2 tane olursa yapmayacaklar mı? 1 tane olunca yapmayacaklar mı? Daha önceden niye yapmadılar?’ gibi birçok soru var. Gazi Stadyumu’nu CHP iktidarında biz yaparız, kimse dert etmesin” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme