• Haberler
  • Spor
  • CHP Milletvekili Baltacı'dan Bakan Bak'a Stat Sorusu

CHP Milletvekili Baltacı'dan Bakan Bak'a Stat Sorusu

CHP Milletvekili Hasan Baltacı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmada Gençlik ve Spor Bakanı'na '19 Haziran 2018'de verdiğiniz yeni stadyum sözünü neden tutmadınız?' diye sordu.

CHP Milletvekili Hasan Baltacı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşmada Gençlik ve Spor Bakanı’na “19 Haziran 2018’de verdiğiniz yeni stadyum sözünü neden tutmadınız?” diye sordu.

Milletvekili Baltacı’nın konuşması şöyle: “Bu fotoğraf 19 Haziran 2018’de Kastamonu’da çekildi. Yani 24 Haziran milletvekilliği seçimlerinden 5 gün önce. O gün de Gençlik ve Spor Bakanı olan Osman Aşkın Bak, proje görsellerini de paylaşarak Kastamonu’ya 12 bin 500 kişilik yeni bir stadyum sözü vermişti. Üzerinden 2009 gün geçti. Yeni stadyum için tek bir adım bile atılmadı. Bu yıl TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta lider olan ve şampiyonluğa koşan Kastamonusporumuz ve taraftarımız yeni stadyumu sonuna kadar hak etmektedir. Sayın bakana sormak istiyorum; 19 Haziran 2018’de verdiğiniz yeni stadyum sözünü neden tutmadınız, bu sözü yerine getirecek misiniz?”

Bakmadan Geçme