Cumhur İttifakı'ndan kutlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısı dolayısıyla Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar ile Cumhur İttifakı temsilcileri bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı'ndan kutlama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demokratik Sol Parti Kastamonu İl Başkanı Fazıl Kabakcı, meydanı dolduran vatandaşları selamlayarak; “Bugünkü başarıda DSP’nin bir başarısı varsa, tüm halklarımız size helal olsun. Allah utandırmasın. İnşallah Kastamonu için, sizler için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanı’mıza da hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın” dedi.

“ÜLKEMİZİ BÜYÜK ZAFERLERE TAŞIMAK İÇİN BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Demir, zaferin hep beraber kazanıldığına, “zulüm 1453’te başladı” diyenlerin kaybettiğine vurgu yaparak; “Yeniden Refah Partisi olarak milli görüşün tek partisi ve mecliste tek temsilcisi olarak Cumhurbaşkanı’mıza her türlü desteği vereceğiz inşallah. Buraya kadar geldiniz, ıslandınız ama Cumhurbaşkanı’mız ne diyordu ‘Beraber ıslandık bu yağan yağmurlarda’ şimdi yine beraber ıslanıyoruz. Ülkemizi büyük zaferlere taşımak için beraber çalışacağız” diye konuştu.

“BU ZAFER BÜYÜK TÜRKİYE’NİN ZAFERİDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin, tarihi bir zafere şahit edildiğinden bahsederek; “Bu zafer sizin zaferiniz, bu zafer Cumhur İttifakı’nın zaferi, bu zafer büyük Türkiye’nin zaferidir. Büyük Türk milleti hainlere, bölücülere geçit vermeyeceğini bu akşam bu meydanlarda kanıtlamıştır.  Hepinize inancınız, duruşunuz ve desteğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“DESTAN KASTAMONU’DA YAZILIR, İSTİKLAL YOLU’NDA YAZILIR”

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ise bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Biz ne dedik, ‘Kastamonu evliyalar şehri’ dedik. Biz ne dedik ‘Kastamonu şehitler diyarı’ dedik. Kastamonu’dan ne çıkar? Kahraman çıkar, adam gibi adam çıkar. Tarihimize baktığınızda Kastamonu’muz her zaman vatanının, milletinin, ezanının yanında oldu. Şer odaklarına fırsat vermedi, Allah razı olsun. Sizlerle aynı toprakları paylaştığım için, sizlerle aynı nefesi soluduğum için, sizlerle aynı sokaklarda bulunduğum için, aynı kutlu yolda yürüdüğüm için şeref ve onur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Tarih hepinizi yazacak. Tarih 2023 yılında dünya liderimiz, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer almanızı yazacak. Türkiye’nin değil dünyanın seçimi olan bu özel seçimde, bu önemli seçimde, sandıkları doldurarak, dualarınızla, desteklerinizle, Cumhurbaşkanı’mızın yanında duran Kastamonulu hemşehrilerim tarih işte böyle yazılır. Destan Kastamonu’da yazılır, İstiklal Yolu’nda yazılır. Biliyoruz ki her zaman istiklalinize, istikbalinize, geleceğimize, çocuklarımıza bayrağımıza sahip çıktınız. İnandığımız yolda sizler ile birlikte pazara kadar değil mezara kadar sizler ile birlikteyiz. Allah hepinizden razı olsun. Bu zaferimiz ecdadımıza, şehitlerimize armağan olsun. Allah bu çıktığımız yolu hepimize hayırlara vesile eylesin. Türkiye yüzyılının şahlanışını İstiklal Yolu’ndan başlattık. Allah ilelebet ezanımızı dindirmesin, bayrağımızı indirmesin. Şer odaklarına en büyük cevabı veren değerli hemşehrilerime en içten sevgi, saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum” ifadelerimi kullandı.

“BU DESTANI HEP BERABER YAZDIK”

AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci de bir seçimden daha alınları ak şekilde çıktıklarını belirterek; “Cumhurbaşkanı’mız yine kazandı, yetmedi yine kazandı. Bu başarı hepimizin. Cumhur İttifakı paydaşlarına en kalbi şükranlarımı ayrı ayrı sunuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum bu destanı hep beraber yazdık. Bu akşam rahat bir şekilde uyuyabiliriz çünkü emaneti ehline teslim ettik. Türkiye artık emin ellerde. Seçim bitti ve kazanan Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti oldu” dedi.

“BU DAVAYLA KAZANAN HEPİMİZİZ” 

AK Parti Milletvekili Halil Uluay ise anlamlı bir tarihte bir başarıya daha imza attıklarının altını çizerek (29 Mayıs İstanbul’un fethi); “Şu an karşımızda olan ittifak, 1453’te yaşasaydı inanın İstanbul’un fethine de karşı çıkardı ama nasıl İstanbul fethedildiğinde tüm mazlumlar kazandıysa bugünkü zaferimizde de tüm dünya kazandı. Hatta karşımızdakiler de kazandı. Onlara kapatacakları doğal gaz kuyularından da hizmet vereceğiz. İptal edecekleri savunma sanayimizle de onları koruyacağız ama masalarının altına sakladıkları örgütleri koruyamayacağız. Savunma sanayimizi geliştirip inşallah, onların arkasından bizlere parmak sallayanların parmaklarını kırmaya devam edeceğiz. Dünyanın birçok mazlum coğrafyasında şu an burada yaşanan coşkudan daha büyüğü yaşanıyor ve bu coşkuyu biz yaşatmaya devam edeceğiz inşallah. Cumhur İttifak’ı olarak hiçbir zaman sizlere yalan söylemedik. Hiçbir zaman sizleri kandırmak, hiçbir zaman tutamayacağımız bir sözü sizlere vermedik. İnşallah, yarından itibaren vermiş olduğumuz sözlerin tamının arkasında, sizlerin yanında hizmete devam edeceğiz. Bu davayla kazanan hepimiziz” diye konuştu.

“TÜRKİYE YÜZYILININ KAPILARI ARDINA KADAR AÇILMIŞTIR”

27’nci Dönem AK Parti Milletvekili Metin Çelik, zaferi kutlayarak; “Seçim süreci boyunca çok büyük destekler verdiniz, bugün de yüzde 70 oyla Kastamonu’muzda Sayın Cumhurbaşkanı’mıza güçlü bir destek verdiniz, sağ olun, var olun. ‘Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır’ diyor ya çok uğraşlar, çok oyunlar çevirmeye çalıştılar ama hepsi milletimiz tarafından bugün boşa çıkarıldı. İnşallah milletimiz bugün vermiş olduğu kararla cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle büyük ve güçlü Türkiye ve Türkiye yüzyılının kapılarını ardına kadar açmıştır. Bundan sonra cumhur ittifakımızın birlikteliğiyle inşallah hedeflerimize sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürümeye devam edeceğiz.  Her alanda büyüyen, gelişen, güçlenen Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

“NEŞE İÇİNDEYİZ”

27’nci Dönem AK Parti Milletvekili Hakkı Köylü, bulunan topluluğu ikinci defa gördüğünü dile getirerek; “Birincisi 15 Temmuz’du. O gün de aynı topluluk buradaydı ama çok hırslı ve tepkiliydi. O topluluk ve Türk milleti yapılan darbe teşebbüsünü Sayın Cumhurbaşkanı’nı ve Türk milletinin karşı darbesiyle yerle yeksan etti ama bugün burada büyük zaferin sonucunda tekrar toplandık ve neşe içindeyiz. Bu akşam bunu bayram olarak kabul ediyoruz. Türk milletinin ve Türk dünyasının, Müslüman dünyasının ve nerede ne kadar garip gureba varsa onların da bayramıdır bugün. Hepinize bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KÖYLÜ’DEN KALABIĞA TÜRKÜ SÜPRİZİ

Köylü konuşmasının ardından “sürprizim var” diyerek, alanda bulunan kalabalığa “Ahu gözlüm” türküsünü söyledi. Ardından kutlamalar müzikler eşliğinde devam etti.

Bakmadan Geçme