Daday'da 'Bir Kitap Bir Kahve' programı

Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım öncülüğünde Daday Ortaokul ve Lise öğrencilerinin de katılımıyla, Daday Kaymakamlığı Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Bir Kitap Bir Kahve' söyleşi programı yapıldı. 

Daday'da 'Bir Kitap Bir Kahve' programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Bir Kitap Bir Kahve” söyleşi programı Kaymakam Ayşegül Yıldırım’ın katılımıyla Daday Kaymakamlığı Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkez'inde yapıldı.

Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen programda ortaokul öğrencileri için Rus Yazar Tolstoy'a ait "İnsan Ne ile Yaşar" kitabını okuyan öğrencilerle içerik hakkında söyleşi gerçekleştirildi.

Lise öğrencilerine yönelik olarak da İngiliz Yazar Charles Dickens'a ait "İki Şehrin Hikayesi" kitabını okuyan öğrencilerle içerik hakkında söyleşi gerçekleştirildi.

Kaymakam Ayşegül Yıldırım, program sonunda Nobel ödüllü Bilim İnsanı Aziz Sancar hakkında öğrencilere bilgi vererek, öğrencilerin de Aziz Sancar gibi başarılı olabileceklerini, hem Kastamonu’nun hem de Türkiye'nin gururu olabileceklerini ifade etti. Bir sonraki programın piknik şeklinde gerçekleştirileceğini belirten ve programa katılan öğrencilere teşekkür eden Yıldırım, başarı dileğinde bulundu. Söyleşi programı aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bakmadan Geçme