Derdiyok Azdavay'da İncelemelerde Bulundu

İl Sağlık Müdürü Dr. ÇAĞDAŞ Derdiyok, Azdavay'da incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. ÇAĞDAŞ Derdiyok beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile Azdavay’da görev yapan personeller ile de görüşüp Azdavay’da incelemelerde bulundu.

Ziyarete eşlik eden Azdavay Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Rıdvan Sarıkaya, Azdavay Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Yusuf Bozkurt, Dahiliye Uzmanı Dr. Halil Yılmaz, Dahiliye Uzmanı Dr. Aydan Yılmaz, Diş Tabibi Mehmet Umut Kızıltaş, Dr. Hüseyin Göktaş ve Toplum Sağlığı Merkezi Hekimi Dr. Oğuz Can Damar nezaretinde; Derdiyok hastanede yatarak tedavi gören vatandaşlarla da sohbet edip, ilçede görev yapan tüm sağlık personelleri ile de görüştü.  

Azdavay ilçemizde sunulan sağlık hizmetleri konusunda yapılması Planlanan Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi 112 istasyonu için yer saha planlaması, Hastane içinde Diş polikliniği ile pansuman odası planlaması, Temin edilecek tıbbi cihazlar ve gerekli dolapların yapılması gibi konularda istişarelerde, inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. 

Bakmadan Geçme