Elyakut Ortaokulu'nda Bilim Fuarı Düzenlendi

Elyakut Ortaokulu'nda Bilim Fuarı etkinlikleri gerçekleştirildi.

Öğrenciler tarafından danışman öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan projelerin sergilendiği fuarın açılışı, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Şube Müdürü Halil İbrahim Kara ile okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış kurdelesinin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş,  yönetici ve öğrenciler tarafından birlikte kesilmesini takiben sergilenen çalışmaların yer aldığı stantlar, İl Müdürü Gümüş ve davetliler tarafından tek tek gezilirken, öğrenci ve öğretmenler tarafından projeleri hakkında bilgi sunuldu. Fuarda sergilenen projeler davetliler tarafından ilgi ve beğeniyle gezildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş bilim fuarları ilgili değerlendirmesinde; TÜBİTAK proje faaliyetlerinin öğrencilerin bilimsel araştırma yapmaya teşvik edilmesi, takım çalışması, proje hazırlama becerilerini ve ortaya çıkan çalışmaları sunmaları açısından önemli olduğunu vurguladı. Gümüş; bilim fuarları ile okulların şenlendiğini dile getirerek, fuarların hazırlık, başvuru ve düzenlenmesi süreçlerinde emeği geçen okul yöneticilerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. 

Bakmadan Geçme