Erkan Özdamar, Bin 358 Gün Sonra Alt Ligde!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk düğümünü büyük oranda çözecek GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçını yönetecek Süper Lig hakemi Erkan Özdamar, bin 358 gün sonra ilk kez alt liglerde maç yönetecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk düğümünü büyük oranda çözecek GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçını Çanakkale’den Süper Lig hakemi Erkan Özdamar yönetecek.

Özdamar’ın yardımcılıklarını Ankara’dan Azad İlhan ve Adana’dan Ferhat Çalar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Aksaray’dan Volkan Okur olacak.

Süper Lig hakemi Erkan Özdamar, bugün Gazi Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak TFF 2. Lig Kırmızı Grup 35. hafta maçıyla, bin 358 gün sonra alt liglerde maç yönetecek.

Süper Lig ve 1. Lig'de görevler alan Erkan Özdamar, son olarak 2019-2020 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig altında bir maç yönetmiş ve 3. Lig Play-Off'larında görev almıştı.

GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının önemini bilen Türkiye Futbol Federasyonu, bu kritik karşılaşmada Süper Lig deneyimli hakem olan Erkan Özdamar'ı görevlendirdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme