Dev Maç, Büyük Gün, Tüm Detaylar: GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 35. hafta maçları oynanacak. Şampiyonluğun iki adayı GMG Kastamonuspor ve Amed Sportif Faaliyetler, bugün saat 15.00'te başlayacak maçta Kastamonu Gazi Stadı'nda karşı karşıya gelecek. GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçı hangi kanalda yayınlanacak? GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının sonuçlarına göre şampiyonluk hesapları nasıl? GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının hakemi kim? GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçı öncesi şehirdeki son durum nasıl? Kastamonugundemgazetesi.com, kritik GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçı öncesi tüm gelişmeleri derledi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 35. hafta maçları oynanacak. Şampiyonluğun iki adayı GMG Kastamonuspor ve Amed Sportif Faaliyetler, bugün saat 15.00’te başlayacak maçta Kastamonu Gazi Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Kastamonugundemgazetesi.com, kritik GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçı öncesi tüm gelişmeleri derledi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta geride kalan 34 haftada Amed Sportif Faaliyetler oynadığı 32 karşılaşmada 74 puan topladı ve an itibariyle liderlik koltuğunda yer alıyor. GMG Kastamonuspor ise 32 maçta topladığı 71 puanla ikinci sırada yer alıyor.

GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler Şampiyonluk Senaryoları

GMG Kastamonuspor ile Amed Sportif Faaliyetler arasında ligin ilk devresinde Diyarbakır’da oynanan maçı GMG Kastamonuspor 2-1 kazandı. Sezon sonunda iki takımın da puanlarının eşit olması durumunda iki takım arasında oynanan maçlara göre (ikili averaj) şampiyon belirleneceğinden bu bilgi önemli bir nokta olarak yerini alıyor!

Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanacak GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasından Kastamonuspor galibiyetle ayrıldığı takdirde puanla eşitlenecek. Şampiyonluk hesabında ikili averaj dikkate alınacak olduğundan, lig sonunda puanlar eşit olursa GMG Kastamonuspor şampiyonluğunu ilan edecek.

GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçı berabere tamamlanırsa Amed Sportif Faaliyetler son 3 haftaya 3 puan gibi önemli bir avantajla girecek. Sezon sonunda puanla eşit olursa ikili averaj gereği yine Kastamonuspor şampiyon olacak.

GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçını Amed Sportif’in kazanması halinde Amed Sportif Faaliyetler kalan 3 haftaya 6 puan gibi önemli bir avantajla girecek. Amed Sportif’in iki veya daha fazla farklı galibiyeti durumunda ise ikili averaj da Diyarbakır ekibinin lehine olacak.

Dev Maç, Büyük Gün, Tüm Detaylar: GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler

GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler Maçına Süper Lig Hakemi

GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçını Çanakkale’den Süper Lig hakemi Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını Ankara’dan Azad İlhan ve Adana’dan Ferhat Çalar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Aksaray’dan Volkan Okur olacak.

GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler Maçı Hangi Kanalda?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk düğümünün büyük oranda çözüleceği karşılaşma, Türkiye Futbol Federasyonu YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Kritik maçı deneyimli spiker Melih Gümüşbıçak anlatacak.

GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler Maçı İki Şehirde Dev Ekranda!

GMG Kastamonuspor ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanacak kritik maçın iki şehirde de dev ekrandan canlı olarak yayınlanması için çalışmalar yapıldığı biliniyor.

GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler Maçı Öncesi Dostluk Rüzgarı

Kritik maç öncesi hem GMG Kastamonuspor tarafı hem de Amed Sportif Faaliyetler tarafında dostluk rüzgarı esti. Bir araya gelen iki takım yöneticileri Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’yı birlikte ziyaret etti. Heyette Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da yer aldı.

Bakmadan Geçme