Galatasaray, kupasını Fenerbahçe maçında aldı

2022-2023 sezonunda Spor Toto Süper Lig'i şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, ligin 37'nci haftasında Fenerbahçe ile karşılaştıkları müsabakanın ardından kupasını aldı.

Galatasaray, kupasını Fenerbahçe maçında aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2022-2023 sezonunda Spor Toto Süper Lig'i şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, ligin 37’nci haftasında Fenerbahçe ile karşılaştıkları müsabakanın ardından kupasını aldı. Nef Stadyumu Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde organize edilen törende Galatasaray'a kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi takdim etti.

Kupa ve madalya töreninde Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Kulüp Lisans İşleri ve Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay, İcra Kurulu Üyesi ve Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Özmen ile Genel Sekreter Kadir Kardaş da yer aldı. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi; Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek'i, yönetim kurulu üyelerini, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek, gelecek sezon ülkemizi temsil edecekleri UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme