Gazi'de Dev Randevu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor ile Iğdır Futbol Kulübü, bugün Gazi Stadı'nda karşılaşacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor ile Iğdır Futbol Kulübü, bugün Gazi Stadı’nda karşılaşacak. GMG Kastamonuspor, saha ve seyirci avantajıyla rakibi Iğdır Futbol Kulübü’nü mağlup ederek tekrar zirveye oturmak için mücadele verecek.

Bu maç öncesinde Iğdır Futbol Kulübü maç fazlasıyla lider konumda bulunuyor. Iğdır’ın 51 puanı varken GMG Kastamonuspor 47 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Taraftara Çağrı

Bu kritik maç öncesinde hem GMG Kastamonuspor tarafından hem de taraftar derneklerince maça davet çağrısı yapıldı. Saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyen GMG Kastamonuspor’un en büyük itici gücünün taraftar olması bekleniyor. Zorlu maça İstanbul’dan da çok sayıda Kastamonuspor sevdalısının geleceği tahmin ediliyor.

Hakem Muğla’dan

GMG Kastamonuspor ile Iğdır Futbol arasında oynanacak karşılaşmayı Muğla’dan Hakan Ülker yönetecek. Ülker’in yardımcılıklarını İzmir’den Uğur Baştaş ve Van’dan Umut İncili yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ankara’dan Mustafa Ünver olacak.

Hakan Ülker, bu sezon GMG Kastamonuspor ile Somaspor arasındaki maçı yönetmiş ve GMG Kastamonuspor karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı.
 

Bakmadan Geçme