• Haberler
  • Spor
  • Gazi Stadı'nda Son Durum: Kastamonuspor-Arnavutköy Maçı Ertelenir Mi?

Gazi Stadı'nda Son Durum: Kastamonuspor-Arnavutköy Maçı Ertelenir Mi?

Kastamonu sabah beyaza bürünmüş bir şekilde uyandı. Kastamonu Gazi Stadı da payını aldı. GMG Kastamonuspor-Kuzey Marmara AŞ Arnavutköy Belediyesi maçı ertelenir mi?

Kastamonu sabah beyaza bürünmüş bir şekilde uyandı. Yoğun kar yağışı kısa sürede şehir merkezinde etkisini hissettirdi. Karla mücadele ekipleri olumsuz bir durum yaşanmaması adına teyakkuzda ve sahadaydı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’a ev sahipliği yapan Kastamonu Gazi Stadı da yoğun yağıştan etkilendi. Sahanın üstü tamamen karla kaplandı.

Akıllara bugün oynanacak GMG Kastamonuspor-Kuzey Marmara AŞ Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor maçı ertelenir mi sorusu geldi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri sahanın temizlenmesi için hummalı bir çalışma yapıyor. Saha şartlarının elverişli olması durumunda karşılaşmanın oynanacağı ve herhangi bir erteleme olmayacağı düşünülüyor.

Yetkililer kar yağışının saat 13.00’ten itibaren etkisini azaltması ve saat 14.00’te durmasını beklediğini ifade ettiler. Buna göre saat 13.00’te başlayacak GMG Kastamonuspor-Arnavuköy maçının ertelenmeyeceği tahmin ediliyor.
 

Bakmadan Geçme