• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonuspor-Arnavutköy Maçı Hangi Kanalda?

GMG Kastamonuspor-Arnavutköy Maçı Hangi Kanalda?

GMG Kastamonuspor ile Arnavutköy Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 19. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgilerini merak ediyor. Kastamonuspor-Arnavutköy maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde!

GMG Kastamonuspor ile Kuzey Marmara AŞ. Arnavutköy Belediyesi Gençlik Spor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 19. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgilerini merak ediyor.

Kastamonuspor-Arnavutköy maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde!

Kastamonuspor-Arnavutköy Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

GMG Kastamonuspor-Arnavutköy Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig'de ilk devrenin kapanış maçı olan GMG Kastamonuspor-Arnavutköy Belediyesi maçı bugün Gazi Stadı'nda oynanacak. Saat 13.00'te başlaması gereken karşılaşma, yoğun kar yağışı sebebiyle saat 14.00'e ertelendi. Buna göre GMG Kastamonuspor açısından zirve yolunda, konuk ekip Arnavutköy açısından ligde kalma açısından kritik olan maç Gazi Stadı'nda bugün saat 14.00'te başlayacak.

GMG Kastamonuspor-Arnavutköy Maçı Hangi Kanalda?

GMG Kastamonuspor ile Arnavutköy arasındaki karşılaşma, GMG Kastamonuspor'un YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, aylık minimum 125 lira olan paketten alarak izleyebilecek. GMG Kastamonuspor YouTube kanalında takıma destek için paketler ve maçı sonradan bant yayın olarak izlemek için paketler de bulunuyor.

Bakmadan Geçme