• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonuspor, İskenderun Deplasmanında

GMG Kastamonuspor, İskenderun Deplasmanında

GMG Kastamonuspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 32. haftasında İskenderun Futbol Kulübü'ne konuk olacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ligin 32. haftasında İskenderun Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Hatay Kırıkhan Stadı’ndaki maç bugün saat 14.00’te başlayacak.

Teknik Direktör Fırat Gül ve ekibinin koordinesinde 5’te 5 yaparak şampiyonluk yarışındaki en güçlü aday konumuna gelen GMG Kastamonuspor, Play-Off potasındaki yerini korumak isteyen İskenderun Futbol Kulübü’nü mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Kastamonuspor 64, İskenderun 49 Puanda

Bu maç öncesinde GMG Kastamonuspor’un 64 puanı bulunuyor. İskenderun Futbol Kulübü ise 49 puan topladı.

Şampiyonluk yarışından kopmamak için mücadele veren GMG Kastamonuspor ile Play-Off potasında kalmak isteyen İskenderun Futbol Kulübü’nün karşılaşmasında; GMG Kastamonuspor 5 maçlık serinin moraliyle kazanmak istiyor.

İlk Maçı İskenderun 4-3 Kazandı

Kastamonu’da ligin ilk devresinde oynanan GMG Kastamonuspor-İskenderun Futbol Kulübü karşılaşması 3-4 İskenderun Futbol Kulübü’nün üstünlüğüyle sona ermişti. 

Hakem Sakarya’dan

Hatay Kırıkhan Stadı’nda oynanacak maçı Sakarya’dan Levent Gümüşdere yönetecek. Gümüşdere’nin yardımcılıklarını Balıkesir’den Enes Biroğlu ve Eskişehir’den Alp Osman Karaosmanoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kahramanmaraş’tan Serkan Gürbüz olacak.

Ergin Keleş Rakip Olacak

Daha önce GMG Kastamonuspor formasını terleten ve kırmızı-siyahlı formayla gol kralı olan Ergin Keleş, bu kez rakip olarak sahada yer alacak.

Ergin Keleş, GMG Kastamonuspor’dan ayrıldıktan sonra 2023-2024 sezonuna Afyonspor’da başladı. Afyon ekibiyle 4 gol kaydeden Keleş, ligin ikinci devresinde İskenderun Futbol Kulübü’ne transfer oldu.

Hatay temsilcisiyle 8 maça çıkan Keleş, henüz gol atmadı.

‘Her Mevkide Kaliteli Oyuncuları Var’

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül İskenderun maçı öncesinde şunları söyledi: “Her mevkide kaliteli oyuncuları var. Daha önce Kastamonu’da oynamış oyuncuları da bulunuyor. Kolay bir maç olmayacak. Ligde kolay bir rakip yok, kolay bir maç yok. Mücadele etmeden, efor sarf etmeden, planlara uymadan maç kazanma şansımız yok. Biz hedefimiz doğrultusunda istediğimiz sonucu almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Bakmadan Geçme