• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonuspor, Menemen Futbol Kulübü'nü Kastamonu'da Konuk Edecek

GMG Kastamonuspor, Menemen Futbol Kulübü'nü Kastamonu'da Konuk Edecek

GMG Kastamonuspor, ligin 27. haftasında Menemen Futbol Kulübü'nü konuk edecek. Gazi Stadı'ndaki maç bugün saat 14.00'te başlayacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, yeni teknik direktörü Fırat Gül’le ilk resmi maçına çıkacak.

GMG Kastamonuspor, ligin 27. haftasında Menemen Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Gazi Stadı’ndaki maç bugün saat 14.00’te başlayacak.

Zirvede başladığı ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapamayan GMG Kastamonuspor, oynadığı 6 karşılaşmada 6 puan toplayarak üçüncü basamağa kadar geriledi. Kırmızı-siyahlılar, bu kötü gidişatın ardından teknik direktör değişikliğine gitti. Yeni teknik direktör Fırat Gül, takımın başında ilk maçına çıkacak ve ilk maçında ilk galibiyetini arayacak.

GMG Kastamonuspor, Menemen Futbol Kulübü'nü Kastamonu'da Konuk Edecek

Kastamonuspor 49, Menemen 42 Puanda

Bu maç öncesinde GMG Kastamonuspor’un 49 puanı bulunuyor. Menemen Futbol Kulübü ise Kastamonuspor’dan bir maç fazlasıyla 42 puan topladı.

Şampiyonluk yarışından kopmamak için mücadele veren GMG Kastamonuspor ile Play-Off hedefiyle mücadelesini sürdüren Menemen Futbol Kulübü’nün karşılaşmasında; GMG Kastamonuspor saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyor.

Menemen-Kastamonuspor Arasındaki İlk Maç 1-1 Sona Erdi

İzmir Menemen’de ligin ilk devresinde oynanan Menemen Futbol Kulübü-GMG Kastamonuspor karşılaşması 1-1 beraberlikle sona ermişti. Menemen’in golü 11’inci dakikada Onur Akdeniz’den, GMG Kastamonuspor’un golü ise 73’üncü dakikada Yiğitali Bayrak’tan gelmişti.

Bakmadan Geçme