GMG Kastamonuspor Zirveye Tutundu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri GMG Kastamonuspor, sezonun ikinci yarısının ilk galibiyetini evinde Fethiyespor'u 2-0 yenerek aldı.

GMG Kastamonuspor Zirveye Tutundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İkinci yarının ilk iki maçında evinde Etimesgut Belediyespor, deplasmanda 24 Erzincanspor’a mağlup olan GMG Kastamonuspor, kötü gidişe evinde ağırladığı Fethiyespor müsabasında ‘dur’ dedi.

Evinde ağırladığı Fethiyespor’u 2-0 gibi net bir skorla geçen KSK, haftayı 46 puanla zirvede kapatırken, Fethiyespor ise 23 puanla 14. Sırada kaldı.

Yeni Transfer Arslantaş’tan İlk Gol

Maçın ilk yarısı dengeli bir oyunla geçerken takımlar devre arasına 0-0 'lık skorla girdi. Devre arasının ardından KSK, ikinci yarıya hızlı başladı ve 58. Dakikada Yusuf Türk’ün golüyle 1-0 öne geçti. Dakikalar 84’ü gösterdiğinde ise sahneye yeni transfer Muhammet Arslantaş çıktı ve skor 2-0 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele KSK’nın 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Böylece temsilcimiz GMG Kastamonuspor, ligde oynadığı 21 maçtan 14'ü galibiyet 4'ü beraberlik ve 3 mağlubiyetle 46 puanla, 2. Lig Kırmızı Grup'ta liderliğini korudu.
 

Bakmadan Geçme