• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonusporlu Behlül Aydın Iğdır Maçı Öncesi İddialı Konuştu

GMG Kastamonusporlu Behlül Aydın Iğdır Maçı Öncesi İddialı Konuştu

GMG Kastamonuspor'da 1461 Trabzon Futbol Kulübü'nden transfer olan orta saha oyuncusu Behlül Aydın, Iğdır maçı öncesinde iddialı konuştu. Aydın, 'Bu takıma şampiyon olmak için katıldım' dedi.

GMG Kastamonuspor’da 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nden transfer olan orta saha oyuncusu Behlül Aydın, Iğdır maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Geçen sezon Şanlıurfaspor’da şampiyonluk yaşadığını hatırlatan 24 yaşındaki futbolcu, Kastamonuspor’a da şampiyon olmak için geldiğini söyledi.

Ligin ilk devresinde 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nün formasını giyen ve 18 maçta 7 gol kaydeden Behlül Aydın, GMG Kastamonuspor’a da golleri ve asistleriyle katkı sunmayı hedeflediğini belirtti.

Behlül Aydın’ın açıklamaları şöyle: “Burada olmaktan çok da mutluyum, hedef belli zaten şampiyonluk. Talihsiz bazı puan kayıpları oldu ama şampiyonluk yolunda hep beraber olup bunları düzeltmek istiyoruz. Rakiplerimizi de biliyoruz ve tanıyoruz.” 

‘Şampiyon Olmak İstiyoruz’

GMG Kastamonuspor futbolcusu Behlül Aydın şöyle sürdürdü: “GMG Kastamonuspor beklentileri karşılayacak bir kulüp, büyük bir camia, taraftarı olsun kulüp olsun yönetimi olsun büyük bir kulüp. Futbolcular ve antrenörler burada çok iyiler. Hedefimiz de belli. Hep beraber olup birlikte olup ligin sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Bunu da birlikte yapmamız gerekiyor.”

‘Elimden Gelen Her Şeyi Yapmak İstiyorum’

GMG Kastamonusporlu Behlül Aydın Iğdır Maçı Öncesi İddialı Konuştu

Behlül Aydın: “Şampiyonluk her zaman birlikte olursanız geliyor, hem taraftar hem yönetim hem futbolcular, hepimiz birlikte olmamız lazım şampiyonluk için. Ben ilk yarıda 7 tane gol attım. Kastamonuspor’da da ikinci yarı gollerime devam etmek istiyorum. Asist yapmak istiyorum, takıma faydalı ve yararlı işler yapmak istiyorum. İnşallah bana da bu fırsatlar gelir, ben de elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Kendimi de çok iyi hissediyorum.”

‘Herkesi Maça Bekliyoruz’

GMG Kastamonusporlu Behlül Aydın son olarak şu ifadelere yer verdi: “Bu hafta Allah izin verirse herkesi maça da bekliyoruz. Hep beraber olup birlikte olup galip gelmek istiyoruz ve alacağımız galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben, bu takıma şampiyon olmak için katıldım. Geçen yıl da şampiyon olmuştum, bu yıl da şampiyon olmak istiyorum.”
 

Bakmadan Geçme