• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonusporlu futbolculardan Kastamonu Gücü'ne Destek

GMG Kastamonusporlu futbolculardan Kastamonu Gücü'ne Destek

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Gücü'ne maddi destekte bulundu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Gücü’ne maddi destekte bulundu.

GMG Kastamonuspor futbolcuları, kendi aralarında topladıkları 100 Bin TL tutarındaki parayı Kastamonugücü Kulüp Başkanı Metin Şahbazoğlu’na teslim ettiler.

Kastamonu Gücü Başkanından Teşekkür Açıklaması

Ödemeyi GMG Kastamonuspor takım kaptanı Abdülaziz Solmaz’ın elinden alan Kastamonu Gücü Spor Kulübü Başkanı Metin Şahbazoğlu; “GMG Kastamonuspor futbolcularına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Zor günlerden geçtiğimiz bir süreçte bize nefes verdiler. Bu davranışın Kastamonu’da örnek olmasını temenni ediyoruz. Buradan ayrıca GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Sayın Cengiz Aygün’e de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

“Birlikte 1. Lig'e Çıkmak İstiyoruz”

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün ise; “Kadın futbol takımımızı yakından izliyoruz. Başarıları ile de gurur duyuyoruz. Futbolcularımızın kendi aralarında topladıkları parayı kulübe bağışlamaları gerçekten de bu şehre örnek olmalı. Ben futbolcularıma, çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. Kastamonugücü kadın futbol takımımıza da bundan sonraki süreç için başarı dileklerimi iletiyorum. Bu sezon birlikte 1’inci Lig’e çıkmayı arzu ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme