Gözler Iğdır Maçında

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun final maçlarından birisi hafta sonu oynanacak.

Zirve mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, şu an lider konumda olan A.H. Iğdır Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Kırmızı-siyahlı temsilcimiz kazandığı taktirde maç eksiği olmasına rağmen puan farkını 1’e indirecek. 

Gazi Stadı’nda, pazar günü saat 14.00’te başlayacak karşılaşma öncesinde Iğdır ekibi 23 maçta topladığı 51 puanla birinci, GMG Kastamonuspor ise 22 maçta topladığı 47 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Kastamonuspor, Saha ve seyirci Avantajını Kullanmak İstiyor

Her iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşma öncesinde GMG Kastamonuspor, sıkı bir hazırlık yapıyor. Hafta sonunu BAY geçen ve Iğdır maçına 10 günlük bir hazırlık yapma imkanı yakalayan GMG Kastamonuspor, kendi sahasında ve seyircisinin önünde kazanarak şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor. 

Taraftara Büyük İş Düşüyor

Teknik Direktör Levent Eriş ve ekibinin koordinesinde İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’nde teknik-taktik çalışmalar gerçekleştiren kırmızı-siyahlılar, zorlu maçta taraftarını da yanında görmek istiyor.  

Bu sezon birçok maçta ciddi anlamda itici güç olduğunu kanıtlayan GMG Kastamonuspor taraftarı, şimdi Iğdır maçında da büyük bir görev üstlenecek. 

GMG Kastamonuspor-Iğdır Futbol Kulübü maçında tribünlerin tamamen dolması bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme