Iğdır Maçı Öncesi Kurban Kesildi

GMG Kastamonuspor, yarın oynanacak olan Iğdır FK maçı öncesi Kuzeykent'te bulunan kulüp tesislerinde kurban kesti.

Kurban törenine GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş da katıldı. 

Törende konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Gazi Stadyumu’nun mevcut yerine yeni bir stadyum planlandığını söyledi. 

Babaş: ‘Yaşayan Bir Stadyum Planlandı’

Yıllardır Kastamonuluların yeni bir stadyum hayali olduğunu ifade eden Babaş; “Doğma büyüme Kastamonuluyum. Hep stadyum hayalimiz vardı. Mevcut yerine bir stadyum planlandı. Yaşayan bir stadyum planlandı. İçinde yüzme havuzu, kapalı spor salonu olan bir stadyum. Özellikle önünde ticari dükkanların olması oraya farklı bir hava katacaktır. Yer olarak da bence en iyi yerlerden biri mevcut yeri. Tamamen oval tribünü olan bir stadyum. İnşallah sizinle birlikte o stadyumda Süper Lig maçları da izleriz. Bütün teknik ekibimize, oyuncularımıza ve başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

‘Bu Sene Şampiyon Olacağız’

Tahsin Babaş’ın açıklamaları şöyle: “Amatörden alıp bu zamana getirdiğimiz bir Kastamonuspor var. Bu heyecanı yaşayanlar çok iyi bilir. Şu aşamada Kastamonuspor’un sürdürülebilir olması çok önemli. Cengiz Aygün başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu sürdürülebilirliği daha da ileriye götüreceklerine inanıyorum. İnanın ki biz bu sene şampiyon olacağız. Bu güzel ekibe Kastamonuspor’a hizmet etmemiz gerekiyor. Ben de belediye başkanı seçilirsem önceden olduğu gibi Kastamonuspor yönetimine destek olurum. Bu iş gönül işi. Gönül verenlere Kastamonu halkı destek verirse inanıyorum ki hep birlikte Süper Lig’e yükselmeyi başarır ve ilimizi temsil ederiz. Neden olmasın.”

Aygün: ‘Başarı Gelirse Anlatılmaz Bir Mutluluk Yaşıyoruz’

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün ise şunları söyledi: “Kastamonuspor’u alıp amatör ligden 2’nci Lige getirmesi büyük fedakarlık. O fedakarlığı ben işin içinde olunca daha fazla hissediyorum. O dönemlerde Kastamonuspor’la yatıp Kastamonuspor’la kalkıyordu. Bunun da canlı şahitlerinden biriyim. O zamanlar birkaç kez İstanbul’da buluşmuştuk. O zamanlar çok heyecanlıydı. Ben o zaman anlamıyordum ama şuan daha iyi anlıyorum. Burası heyecanın yanında büyük giderlerin olduğu bir mecra. Ama başarı gelirse anlatılmaz bir mutluluk yaşıyoruz. Kastamonuspor’un bugünlere gelmesinde Tahsin başkan en büyük sebeplerden birisidir. Hatta ana temeldir. Tahsin Babaş’ın çok farklı bir özelliği var. Yeğenlerim Ecem ve Emre’nin nikahlarını Kastamonu Belediye Başkanı olarak beni kırmayıp İstanbul’a gelip kıydı. Bundan dolayı gönül dostum Tahsin Babaş’ın benim için manevi anlamı çok fazla. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde diğer adaylarımız gibi kendisine başarılar diliyorum. Biliyorum ki seçimi kim kazanırsa kazansın Kastamonu’ya iyi ve hayırlı hizmetleri olacaktır.”

Özel Haber

Bakmadan Geçme