İl Sağlık, emekli olanlara veda etti

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden emekli olan personeller için veda yemeği düzenlendi.

İl Sağlık, emekli olanlara veda etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü’nden emekli olan personeller Emin Bayır, Sevgi Doğan, Hale Sirkecioğlu, Satiye Afacan, Ayşe Ölmez, Nuran Çelebi, İbrahim Şahinoğlu, Necdet Herkiloğlu ve Selahattin Köse için veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine; İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Fatih Şerifoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Atakan Özdemir, Sağlık Hizmetleri Başkan yardımcısı Ali Ünal, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Erdal Dirgenci,  Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halim Şekerlioğlu, emekliliğe ayrılan personeller ve çok sayıda çalışan personel katıldı.

“BİZLERİ UNUTMAYIN" 

Programda konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu; “Bu gün burada emekli olan personellerimizin veda yemeği için toplanmış bulunuyoruz. Veda yemeğine katılan ve mazeretleri dolayısıyla katılamayan tüm personelime teşekkür ediyorum. Emekli olan mesai arkadaşlarıma kurumumuza yaptıkları katkılar için çok teşekkür ediyorum. Bizleri unutmayın. Bundan sonraki yaşamlarınızda sevdiklerinizle birlikte; sağlık, mutluluk ve esenlikler diler, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim” dedi.

Emekli personelin ayrı ayrı söz alıp arkadaşlarla helalleşmesi ve teşekkür konuşmalarının ardından; kendileri için hazırlanan hediyeler takdim edilerek program sona erdi.

Bakmadan Geçme