İstatiklerle Kırklarelispor

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, ligin 35'inci hafta maçında W. Kırklarelispor'la karşılaşacak.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, ligin 35’inci hafta maçında W. Kırklarelispor’la karşılaşacak. Geride kalan 34 haftaya bakıldığında, Kırklarelispor’un ligin en çok berabere kalan takımı olduğu görüldü. Kırklarelispor yanı sıra az gol atıp az gol yemesiyle dikkat çekiyor.

GMG Kastamonuspor ile Kırklarelispor arasındaki müsabaka, pazar günü saat 13.30’da Gazi Stadı’nda başlayacak. Ligde son 4 haftaya girilirken GMG Kastamonuspor’un da Kırklarelispor’un da düşme korkusu ya da çıkma şansı bulunmuyor. İki hedefsiz takımın prestij mücadelesine sahne olacak karşılaşma öncesinde puan tablosuna bakıldığında, Kırklarelispor’un en çok berabere kalan takım olduğu görüldü.

LİGİN EN ÇOK BERABERE KALAN TAKIMI KIRKLARELİSPOR

Kırklarelispor, geride kalan 34 haftada 10 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 44 puan topladı ve 11’inci sırada yer aldı. Geride kalan haftalarda aldığı 14 beraberlikle ligin en çok berabere kalan takımı olan Kırklarelispor, az gol atan ve az gol yiyen takımlar arasında bulunuyor.

KIRKLARELİSPOR AZ ATIYOR AZ YİYOR

GMG Kastamonuspor hafta sonu Gazi Stadı’nda konuk edeceği Kırklarelispor ligde az gol atıyor ve az gol yiyor. Attığı 34 golle ligin en az gol atan dördüncü takımı olan Kırklarelispor, en az gol yiyen beşinci takım konumunda bulunuyor.
 

Bakmadan Geçme