İYİ Parti'den MHP'ye kınama

İyi Parti Kastamonu İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar, önceki gün parti binalarına astıkları Sinan Ateş pankartıyla alakalı yaşananlara değinerek açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Kastamonu İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar, önceki gün parti binalarına astıkları Sinan Ateş pankartıyla alakalı yaşananlara değinerek açıklamalarda bulundu.

İyi Parti Kastamonu İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar, konuyla ilgili olarak; “Türk milliyetçileri için bir ıstırap haline dönüşmüş Sinan Ateş cinayetine tepki olarak il başkanlığı binamıza asılan pankartın MHP teşkilatları tarafından üzerinin kapatılmaya çalışılmasını esefle kınıyorum. Bilinmesini isterim ki Sinan Ateş Türkiye'dir. Sinan Ateş arkasında iki yetim çocuk ve aynı Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir turan ülküsü bırakarak hayatını kaybetmiştir. Bize düşen Sinan Ateş'in davasına sahip çıkmak ve geride bıraktığı tüm değerleri yaşatmaktır. Fotoğrafının ve isminin üzerini örterek bu cinayeti kapatma şansımız yoktur. Buradan tüm milliyetçi kardeşlerime sesleniyorum. Gelin hep beraber Sinan Ateş'e sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme