İyi Parti İl Başkanı Ataşalar'dan ülkücülere davet

İyi Parti Kastamonu milletvekili adayları tanıtım toplantısı yapıldı. İyi Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar düzenlenen toplantıda konuşma yaptı.

İyi Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi 28'inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı Rüya Düğün Salonu’nda yapıldı.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı, yaptığı selamlama konuşmasında; “İYİ Parti’nin şahlanışına vesile olan yürüyüşümüz, 1 Mart 2022’de Sayın Ahmet Katar’ın İl Başkanı olmasıyla birlikte bizlerin de yönetim kurulu üyesi olmasıyla 4 bin üye sayısına ulaşan İYİ Parti’mizde bugün Kastamonu’da milletvekilliğinin en büyük adaylarını size tanıtacağız inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi. 

“İYİ PARTİ’DEKİ YETİŞMİŞ İNSAN GÜCÜ HİÇBİR PARTİDE YOK”

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar, yoğun bir tempo ile çalıştıklarının altını çizerek; “Bu çalışmaları yaparken birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamız çok büyük önem arz ediyor. O yüzden birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, dertleşmek ve istişarelerde bulunmak üzere bu programı organize ettik. Bilinmesini isterim ki başarıya giden yol, bugün bu salonda bulunan her bir arkadaşımızın zafere inanmasından ve 14 Mayıs’a kadar canla başla çalışmasından geçiyor. Eğer ortaya bir başarı konacaksa bu tek başına il başkanı olarak benim ya da milletvekili adaylarımızın çabası ile değil, hep beraber tüm üyelerimizin çalışması ve gayreti ile olacaktır. Zafer muhakkak inananlarındır. İnanırsak kazanırız, çabalarsak başarırız. O yüzden tüm üyelerimizde özellikle seçim zaferimize inanmaları ve fedakar bir şekilde bu doğrultuda çalışma yürütmelerini rica ediyorum" dedi.

"HİKAYELERE KARNIMIZ YOK"

İyi Parti Kastamonu İl Başkanı Ataşalar şöyle sürdürdü: Türkiye’de adalet, özgürlük ve demokrasi anlamında çok ciddi problemler mevcut. Gençlerimiz nefes alamıyor, hukuk sistemi çalışmıyor. Enflasyonun durumu ortada. Eskiden yediğimiz birçok şeyi yemek artık lüks oldu. Sizden vatandaşlarımıza, komşularımıza bunları anlatmanızı rica ediyorum. Artık Türkiye’nin yeni bir yüze, yeni bir nefese, yeni bir yönetime ihtiyacı var. ‘Bunlar yönetemezler, bunlar beceremezler’ hikayelerine karnımız tok. İYİ Parti’deki yetişmiş insan gücü hiçbir partide yok. Biz yönetiriz hem de en iyi şekilde ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan yönetiriz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizi terörle, teröristle, HDP ile yan yana getirmeye çalışanlara da sadece gülüyorum. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Bunu çok iyi anlatmamız lazım. Genel Başkanımız ne dedi en son. ‘Bu el terörist elini tutmadı, tutmaz, tutmayacak. Eğer tutacak olursa elimi keser atarım’ Bundan daha büyük rest mi olur?"

"İTTİFAKIMIZDA HDP YOK"

İyi Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar: "Bizim ittifakımız belli. Millet ittifakı. 6 tane milletin menfaati için bir araya gelmiş parti var. Bu ittifakın içinde HDP yok, hiçbir zaman olmadı, olmayacak. Onlar HDP ile ittifak yaptılar biliyorsunuz. Saraylarda ağırladılar. Laf söyletmediler. Bu ülke bunları yaşadı. Şimdi milletin aklıyla alay eder gibi bize iftira atarak kendi geçmişlerini unutturmaya çalışıyorlar. Millet sizin oyunlarımıza gelmeyecek. Artık milletimiz size inanmıyor. Paralı kalemlerinizle, televizyoncularınızla attığınız iftiraları milletimiz biliyor, inşallah 14 Mayıs’ta hep beraber göreceğiz. İşte dün (pazartesi) Sinan Ateş pankartımıza yapılan muameleyi tüm Türkiye gördü. Bu ülke için fikir üretmiş, okullarda Atatürk’ün Nutuk’unu dağıtmış, öğrenci yetiştirmiş. Babası ülkücü, kendi ülkücü, vatan ve millet sevdalısı biri Ankara’nın göbeğinde resmen katledildi. Uğruna ter döktüğü, mücadele ettiği parti en ufak ses çıkardı mı? Baş sağlığı diledi mi? Görmezden geldi. Çünkü bunlarda vefa bir semt adından başka bir şey değil."

"PANKARTIMIZI GÖLGELEMEYE KALKIŞTILAR"

İyi Parti Kastamonu İl Başkanı Ataşalar: "Utanmadan bizim Sinan Ateş pankartımızı gölgelemeye, Sinan Ateș’in isminin ve fotoğrafının üstünü örtmeye kalktılar. Ben bu arkadaşlara sadece acıyorum ve onları milletimizin vicdanına havale ediyorum. Buradan Kastamonu’daki kardeşlerime tüm ülkücü kardeşlerime sesleniyorum. Sizin yeriniz İYİ Parti’dir. Bizim gönlümüz ve kapımız herkese açık. Gelin 14 Mayıs’tan itibaren bu düzene hep beraber son verelim. Hani diyoruz ya, gözleri yıldız gibi, kaşları hilal sanki Mustafa Kemal bizim çocuklar. Gelin yıldız gibi birlikte parlayalım. Hilali birlikte yaşatalım. Atatürk’e ve tüm tarihimize hep birlikte sahip çıkalım. Çünkü bu memleket bizim. Bu dava hepimizin. Bu seçimde sadece cumhurbaşkanı ya da milletvekili seçmiyoruz, bu seçimde Türkiye`nin geleceğini oyluyoruz. Türkiye ya otoriter bir rejim olacak ya da demokratik bir cumhuriyetle yönetilecek. Biz bu seçimde cumhuriyeti oyluyoruz, seçimimizi ona göre yapmalıyız. Hep ‘Bunlardan daha İyisi mi var, oyumuzu kime vereceğiz’ derdi vatandaşlarımız, biliyorsunuz bunlardan daha İyisi var. Biz varız. İYİ’ler var. Bu salondayız. Kastamonu’dan haykırıyoruz. Kastamonu iyi olacak. Türkiye iyi olacak."

"KASTAMONU'NUN SESİ OLMAYA ADAYLAR"

İyi Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar sözlerini şöyle noktaladı: "Adaylarımız burada. Kastamonu’nun sesi olmaya adaylar. 19 ilçemizin vicdanı olmaya adaylar. Ben kendileri adına size söz veriyorum. Oylarınızın hakkını verecekler ve asla bizi milletimize karşı mahcup etmeyecekler. Artık kendileri size emanettir. Biz onları size emanet ettik. Sahip çıkacağınızdan en ufak şüphem yok Hepinize Allah’a emanet ediyor, saygılar sunuyorum. Ne Mutlu Türk’üm diyene."

Bakmadan Geçme