Kamil Topdan, Kuzeykent Mahallesi'ne Aday

Kamil Topdan, Kastamonu'nun en büyük mahallerinden Kuzeykent'e adaylığını açıkladı.

Belediye başkanlığı ile birlikte mahalle muhtarlıkları için de müracaatlar yapılırken Kastamonu’nun önemli mahallelerinde muhtarlık yarışı başladı.

Kastamonu’da belediye başkanlığı ile birlikte mahalle muhtarlıklarında büyük bir heyecan yaşanıyor. Kastamonu Belediyesi çalışanlarından Kamil Topdan, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde iddialı projelerle Kuzeykent Mahallesinde muhtar adayı olduğunu açıkladı. 15 yıllık Belediye tecrübesi ile Kuzeykent mahallesine değer katacağını söyleyen Topdan, “Şimdi değişim zamanı sloganıyla yola çıktıklarını ve Kuzeykent’in kanayan yaralarının çözümü biz olacağız inşallah” dedi. 

‘Mahalle Sakini Değil Sahibi Olma İlkesiyle Hareket Edeceğiz’

Mahallesi için gecesini gündüzüne katan ve her attığı adımı sorumluluk bilinciyle atan bir muhtarlık sergileyeceğini belirten Topdan, “Demokrasinin temel taşı muhtar camiasıdır. Muhtarlık öyle geçmişte koltuğunun altında çantasıyla yürüyen değil, bugün bir mevki ve makamla birlikte oturup hizmet eden bir kurum olmuştur. Sorunları çözme noktasında en çok iş birliği içerisinde bulunduğu kurum ise Belediye’dir… Biz belediye ile ayrı gayrı değil omuz omuza hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Kadim şehrimiz Kastamonu’nun en gelişmiş ve nüfus yoğunluğu en fazla olan mahallesinin bileşenleri olarak, ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda mahalle sakini değil, sahibi olma ilkesiyle hareket edeceği mesajını veren Topdan, mahalledeki tüm çalışmalar ile ilgili halkı bilgilendireceğini, tüm sorunların çözümü için kamu kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere Kastamonu Belediyesi ve sivil kuruluşlarından destek alacağını söyledi.
 

Bakmadan Geçme