KASİAD'dan İGM Başkanı Ünlü'ye Ziyaret

Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Osman Kocadelioğlu ve Yönetimi İl Genel Meclisi (İGM) Başkanlığı'na seçilen Doğan Ünlü'yü ziyaret etti.

KASİAD Başkanı Osman Kocadelioğlu yaptığı açıklamasında, “KASİAD Kastamonu Şubesi olarak İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü’yü ziyaret ettik. Görevinin hayırlı olmasını söyleyerek başarılar diledik. Sanayici ve İş İnsanları olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışma ve projeler hakkında bilgi verdik. Kastamonu’muza hizmet etmek ve hizmet vermek isteyen herkese de gönlümüz açık. Bu konuda, Kastamonu’nun kalkınması ve gelişmesi konusunda  her türlü desteği vereceğini ve KASİAD ailesine göstermiş olduğu misafirperverlikten, güzel hoş ve sohbetlerinden dolayı da KASİAD ailesi olarak Doğan Ünlü’ye, İGM Üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

İGM Başkanı Doğan Ünlü’de, KASİAD Başkan ve Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, KASİAD ailesine elinden gelen destekleri vereceklerini, her daim yanlarında olacaklarını söyleyerek ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti. Ünlü İGM çalışması hakkında KASİAD ailesini bilgilendirdi.

Bakmadan Geçme